ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Κείμενο από αντιφασίστες αντιφασίστριες στη Λάρισα

Κυριακή 13 Μαρτίου, ο Πατριωτικός Σύνδεσμος καλεί στην Λάρισα άλλη μια εθνικιστική συγκέντρωση .Η φασιστική αυτή συμμορία, παρά το αγωνιστικό πατριωτικό προφίλ που πλασάρει δεν είναι παρά ένα παρακλάδι της Χρυσής Αυγής και του νεοναζιστικόυ παρακράτους.
Τα τελευταία τρία χρόνια η πολιτική τους δράση δεν είναι παρά η θρασύδειλη βία ενάντια σε αγωνιστές και μετανάστες. Τον Δεκέμβρη του 2008 σε συνεργασία με ασφαλίτες, παριστάνοντας του αγανακτισμένους πολίτες συλλαμβάνουν διαδηλωτές.
Λίγο καιρό αργότερα ,μετά από πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Λάρισα ενάντια στον τρομονόμο, επιτίθενται με φωτοβολίδες προς το κτίριο της Ιατρικής σχολής και ύστερα κρύβονται πίσω από τα ΜΑΤ.
Επιπλέον, συχνοί τραμπουκισμοί σε αφισοκολλήσεις και μεμονωμένα σε σπίτια αναρχικών δείχνουν έτσι ότι ο δήθεν "αγώνας " τους είναι να τρομοκρατούν και μετά να λουφάζουν.
Εν συντομία:- Μαχαίρωμα συντρόφου κάτω από το σπίτι του
- Τραμπουκισμός σε πιτσιρικάδες με σφυρί και κυνηγετική καραμπίνα.
-Επιθέσεις με πτυσσόμενο γκλόπ σε αναρχικούς έξω από το σπίτι τους.
Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια κρίσιμη περίοδο, που ο φασισμός και ο ρατσισμός αυξάνεται και προωθείται για να τρομοκρατήσει και να πολώσει όσους χάνουν τα μέχρι σήμερα προνόμια τους (μικροιδιοκτήτες, εμπόρους κλπ), με σκοπό να τους στρέψει εναντίον των κολασμένων της κοινωνίας (φτωχοδιάβολους, μετανάστες χωρίς χαρτιά)αντί των πραγματικών υπαίτιων,που είναι τα αφεντικά και τα τσιράκια τους .
Στον Άγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα ,νεοναζιστικές ομάδες με τους μπράβους τους ,βαφτισμένες ως "επιτροπές κατοίκων" , έχουν απαγορεύσει στα παιδιά των μεταναστών να παίζουν στην παιδική χαρά της περιοχής ,ενώ τα ρατσιστικά πογκρόμ γίνονται όλο και πιο συχνά.
Πρόσφατα, τα φασιστικά αυτά αποβράσματα επιτέθηκαν και σε μετανάστη μπροστά από το κτίριο της Υπατίας μετά την λήξη της απεργίας πείνας των 300.
Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι παρά οι απολίτικοι απόγονοι των Χιτών, των ταγμάτων ασφαλείας και των δοσίλογων της κατοχής. Το σύστημα χρειάζεται σε κάθε εποχή κρίσης τους γερμανοτσολιάδες του για να εξημερώνει το εξαγριωμένο πλήθος. Πρέπει να δώσουμε στο Χάμο(πρόεδρος πατριωτικού συνδέσμου)και τα τσουτσέκια του να καταλάβουν πόσο ανεπιθύμητοι είναι στην πόλη ,κι ότι για κάθε βήμα που θα κάνουν θα μετράνε τα κεφάλια τους.
Γιατί, όταν μιλάμε για φασίστες , η κριτική του λόγου δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κριτική της βίας και η αντεπίθεση γίνεται αναγκαία.
ΠΙΣΩ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Πόσος κόσμος πήγε στην αντισυγκέντρωση, τι ώρα, πόσοι ήταν οι φασίστες, αν έγινε κάποια σύγκρουση κλτπ

από λαρισα 13/03/2011 8:04 μμ.


θα ανέβει σε λίγες ώρες σχετικό κείμενο για τα σημερινά γεγονότα

Μια πρόχειρη ενημέρωση απο την αντιφασιστικη στην Λάρισα. Η συγκέντρωση ήταν στς 10 στν πλατεία ταχυδρομείου όπου μαζεύτηκαν περίπου 50 με 55 άτομα. Οι παρουσία τς αστυνομίας ήταν ισχυρή,στα γύρω στενά υπήρχαν ματαδες και πολλοί ασφαλίτες που έκαναν βόλτες γύρω απο την πλατεία. Στν συγκέντρωση των φασιστών ήταν περίπου 110 άτομα,η πορεία τους ξεκίνησε κάτα τις 1:30 και τελείωσε στις 2κ50. Δεν υπήρξε καμία συμπλοκή με τους φασιστές αλλά ούτε με την αστυνομία. Κατά τις 3 ξεκίνησε δικιά μας πορεία (η περιφρούρηση τς αστυνομίας ήταν πολύ ισχυρή στην πορεία μας) Υπήρξαν λογομαχίες με ασφαλίτες που ακολουθούσαν την πορεία. Και τέλος ακολούθησε συνέλευση στο στέκι. Θα γίνει και άλλη ποιο αναλυτική ενημέρωση πιστεύω.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License