Δεν πληρώνω - Ενημέρωση από παρεμβάσεις σε διόδια

επρεπε να μασταν περισσοτεροι

post image

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ήταν αναμενόμενη. Η κυβέρνηση των εργολάβων, του ΔΝΤ και της ΕΕ πήρε το μήνυμα της κοινωνίας: Μαζέψτε τα και εξαφανιστείτε!

Εικόνες:

από όλοι μαζί! 13/02/2011 12:39 πμ.


ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ.
Θα τρίβει τα μάτια του ο Ρέππας κι η παρέα.

http://www.akribeia-stop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=398:2011-02-12-17-36-38&catid=7:2008-10-23-15-20-25&Itemid=6

post image

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=UQvoLwmtq24&feature=player_embedded

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ήταν αναμενόμενη. Η κυβέρνηση των εργολάβων, του ΔΝΤ και της ΕΕ πήρε το μήνυμα της κοινωνίας: Μαζέψτε τα και εξαφανιστείτε!

Δεν συζητάμε μαζί σας, δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα, δεν σας θεωρούμε κυβέρνηση με τη λαϊκή βούληση. Δεν θα σας επιτρέψουμε να ξεπουλήσετε το τόπο μας και τη δημόσια περιουσία. Δεν θα σας επιτρέψουμε την εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών που έχουμε κατακτήσει και πληρώσει με τη σκληρή δουλειά και τα δικά μας λεφτά. Το άνοιγμα των διοδίων στις Αφίδνες ξεκίνησε στις 4μ.μ. και κράτησε μέχρι τις 7μ.μ.

Η συγκέντρωση τελείωσε με λαϊκή συνέλευση που αποφάσισε την συνέχιση του αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

 Μαζί ανοίγουμε τις μπάρες, μαζί αρνούμαστε να πληρώσουμε εισιτήρια και χαράτσια κάθε είδους, μαζί αντιστεκόμαστε στη περιβαλλοντική καταστροφή, μαζί πολεμάμε για τα κοινωνικά , τα εργασιακά, τα πολιτικά μας δικαιώματα.  Φτάνει πια, ώς εδώ!

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ...!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1η ΜΑΡΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License