Παρέμβαση 8/2 για τα Μ.Μ.Μ. (Σεπόλια - στ. Λαρίσης)

Παρέμβαση για τα ΜΜΜ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/2 από την Ανοιχτή Συνέλευση Εργαζομένων στα ΜΜΜ και αλληλέγγυους στους παραπάνω σταθμούς του Μετρό και στους γύρω δρόμους

Η παρέμβαση περιλάμβανε μοίρασμα κειμένων, πέταγμα "τρικακίων", αφισοκόλληση, μπλοκάρισμα ακυρωτικών μηχανημάτων και ολιγόωρη μικροφωνική (λόγω τεχνικών προβλημάτων). Στην κινητοποίηση συμμετείχαν γύρω στα 50 άτομα. Μερικοί έκατσαν πολύ λίγο, ίσως γιατί προέκυψαν "δουλειές" στα ανατολικά προάστια. Αντιδράσεις κόσμου μοιρασμένες.

ΥΓ. Μια παρατήρηση. Καλό θα είναι στις μικροφωνικές να παίζονται ΚΑΙ τραγούδια που να ταιριάζουν με την περίσταση. Δυστυχώς σε πολλές μικροφωνικές δε συμβαίνει αυτό.

από ονομα 10/02/2011 12:08 μμ.


"Αντιδράσεις κόσμου μοιρασμένες."

τα τρικακια και οι αφισες τι λεγανε;

απο τους μοιρασμενους, αυτοι που εκφραζονταν αρνητικα δλδ τι λεγανε;

το 4 τι το θελατε ρε σεις; λιγο πιο μετα να εχει σχολασει και κοσμος.. τεσπα θα υπαρχουν και αλλες πολλες ευκαιριες οπως φαινεται

από Αντρέ 10/02/2011 1:21 μμ.


Τα τρικάκια ήταν 3-4 τουλάχιστον και δε θυμάμαι τι έλεγαν όλα. Ένα, νομίζω, έγραφε: "Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους (ντοπιους και μετανάστες)". Μία από τις αφίσες που κολλούνταν ήταν αυτή: h**p://pat61.squat.gr/files/2011/02/mmm_afisa.jpg ενώ κολλούνταν και το γνωστό αυτοκόλλητο που μοιάζει με αυτά του ΟΑΣΑ και λέει "Απαιτείται από το επιβατικό κοινό...". Επίσης, κολλούνταν και αφίσα για το μεθαυριανό συλλαλητήριο για τους μετανάστες στην πλ. Κολιάτσου.

Αυτοί που εκφράζονταν αρνητικά έλεγαν "γιατί να πληρώνω εγώ κανονικά;". Έλαβαν την απάντηση πως δεν είναι ανάγκη να πληρώνουν.

Όσον αφορά την ώρα, τέτοιες δράσεις συνήθως διαρκούν αρκετά (7+ το διαλύσαμε) οπότε βολεύει.

Τέλος, κάτσαμε λίγη ώρα και στο σταθμό του ΟΣΕ στο στ. Λαρίσης όπου διαβάστηκε κείμενο απ' τα μεγάφωνα του σταθμού και μοιράστηκαν φυλλάδια στους επιβάτες εκεί (ξέχασα να το αναφέρω πριν).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License