Απαγόρευση κυκλοφορίας, χούντα στις Σέρρες

to swsto

post image

παγόρευση κυκλοφορίας με διαταγή του αστυνομικού ταξίαρχου Δημήτρη Τσώτα!<br>ΧΟΥΝΤΑΑΑΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΕ!!!<br>

Εικόνες:


υπάρχει χουντική απαγόρευση κυκλοφορίας και κάθε υπαιθριας συνάθροισης στις Σέρρες, σύμφωνα με διαταγή του Αστυνομικού Διευθυντή Σερρών! Υπάρχει η στρατιωτική άσκηση Καλλίμαχος, στο Κιλκίς, για την αντιμετώπιση διαδηλωτών! Και το τελευταίο που διάβασα, παράταξη Καμίνη νομιμοποιεί τη φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο! Χώρια που όποτε ανοίξω την TV(δεν έχω TV. σχήμα λόγου) βλέπω και από ένα ασπόνδυλο φασιστοειδές του λαοσ, να βγάζει φασιστικές κορώνες μίσους προς όλους! Είναι φανερό πλέον, όσο ποτέ άλλωτε ότι ζούμε σε καθεστώς χούντας, ή μάλλον καλύτερα σε απολύταρχικό καθεστώς!!! Αυτά και πολλά άλλα τα κάνουν οι εξουσιαστές, και το ξέρουμε, και όσο θα αυξάνετε η αντίσταση και αντίδραση του λαού, θα κάνουν χειρότερα!!! Το ερώτημα (το απευθύνω και στον εαυτό μου)είναι τι κάνουμε Εμείς σύντροφοι????

από x 08/02/2011 11:32 μμ.


na rotiso ego pali kati ! ola ayta apo pou ksekinhsan kai gia pio logo ?

από ΚΚΕ 09/02/2011 11:17 πμ.


Αυτά ξεκίνησαν με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις που ήδη αρχίζουν σιγά σιγά (και το τελωνείο του Προμαχώνα, όπου μπορείς να μπλοκάρεις την σύνδεση με Βουλγαρία είναι από τις πιο κρίσιμες περιοχές).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License