25 σταθμοί διοδίων άνοιξαν την Κυριακή

www.diodiastop.gr

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

για τις κινητοποιήσεις της 6ης ΦΛΕΒΑΡΗ 2011

Η απάντηση μας στους νταβατζήδες της κυβέρνησης και τους τσαμπατζήδες εργολάβους

Ανοίξαμε μαζικά 25 σταθμούς διοδίων σε όλη τη χώρα

Οι απειλές και η τρομοκρατία δε θα περάσουν

 

Οι χτεσινές ιαχές δημοσιογράφων που απολαμβάνουν τα παχυλά μισθολόγια των εργοδοτών εκδοτών τους (οι οποίοι κατά τυχαία σύμπτωση είναι και εργολάβοι και χαρατσοσυλλέκτες και κατασκευαστές χωματερών), δεν βρήκαν ανταπόκριση. Δεν εμφανίστηκε κανένας εισαγγελέας στους δρόμους όσο εκατοντάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα σήκωναν τις παράνομες μπάρες των διοδίων.

Το κίνημά μας, αντίθετα με όσα διαρρέουν τα δημοσιογραφικά μεγάφωνα των μεγαλοεργολάβων, καλεί πάραυτα την ελληνική δικαιοσύνη και τους εισαγγελείς να ασχοληθούν με τα διόδια. Να ασχοληθούν με το σκάνδαλο της προπληρωμής διοδίων για ένα δρόμο που ...θα κατασκευαστεί στο μακρινό μέλλον. Με το σκάνδαλο της πληρωμής διοδίων για να χρηματοδοτηθεί ένας άλλος δρόμος στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Να ασχοληθεί τέλος με το σκάνδαλο της αποπληρωμής εδώ και χρόνια των ιδίων κεφαλαίων που έβαλαν οι κατασκευαστές της Αττικής Οδού (και ταυτοχρόνως εκδότες, καναλάρχες και κατασκευαστές των ΧΥΤΑ) και που με λογιστικές απάτες αποκρύπτουν ώστε να εξακολουθήσουν να ιδιοποιούνται απίστευτα ποσά, παραβαίνοντας και αυτές ακόμη τις αποιοκιοκρατικές συμβάσεις.

Το κίνημα ενάντια στα διόδια καλεί τέλος τον Υπουργό Ρέππα που κήρυξε πόλεμο ενάντια στους τσαμπατζήδες, να στείλει τον λογαριασμό και τα πρόστιμα στους καναλάρχες που εκπέμπουν τσάμπα στις δημόσιες συχνότητες, στους τραπεζίτες που πήραν τσάμπα 80 δισ ρευστό και εγγυήσεις από το ελληνικό δημόσιο, στους εργολάβους που μαζεύουν τσάμπα κεφαλικό φόρο από τους οδηγούς, στους εργοδότες που απασχολούν τσάμπα τους εργαζόμενους ή που δεν αποδίδουν τις εισφορές στο ΙΚΑ.

Σε διαφορετική περίπτωση ας σταματήσει τις απειλές και τη συκοφάντηση διότι και ο ίδιος καταγράφεται ως τσάμπα μάγκας στην υπηρεσία της αυθαιρεσίας των ισχυρών και του κυνηγητού των αδυνάτων. 

Συνεχίζουμε - Σηκώνουμε τις μπάρες

Οι σταθμοί διοδίων που άνοιξαν χτες για περισσότερο από 2 ώρες:

Εθνικές Οδοί:

Μάλγαρα

Λεπτοκαρυά

Μακρυχώρι

Πυργετός

Μοσχοχώρι

Πολύμυλος

Πελασγία

Μώλος

Τραγάνα

Θήβα

Αφίδνες

Ισθμός

Σπαθοβούνι

Νεστάνη

Ασέα

Ρίο

Αττική Οδός:

Ελευσίνα

Φυλής

Δημοκρατίας

Μεταμόρφωση

Κηφισίας

Κύμης

Κατεχάκη

Μαρκόπουλο

Γέφυρα Ρίου

από Σωτήρης Γκιζίνος 09/02/2011 7:37 μμ.


ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Πρωτοβουλία Πολιτών Θήβας Ενάντια Στα Διόδια σας καλεί την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 20.00 ,στην αίθουσα του παλαιού Δημαρχείου Θήβας , για ενημέρωση και ανοιχτή συζήτηση με θέμα :ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΟΝΤΑΣ ΑΚΑΛΕΣΤΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License