Παρέμβαση για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, χθες στο Αιγάλεω

από http://sinialo.espiv.net

Από τις 5 έως τις 6 χτες το απόγευμα μοιράσαμε 1000 κείμενα, ακυρώσαμε δεκάδες ακυρωτικά μηχανήματα και στείλαμε το μήνυμα κι εμείς από τη μεριά μας -μαζί με εκατοντάδες άλλους ανά την επικράτεια- ότι δεν πρόκειται να γίνουμε οι χρήσιμοι ηλίθιοι αυτού του Συστήματος. Η παρέμβαση έγινε ευπρόσδεκτη από επιβάτες και εργαζόμενους πλην των απειροελάχιστων εκείνων περιπτώσεων που δικαιολογούνται από τα αντίστοιχα μεγέθη της κοινωνικής παθολογίας.

Η υπόθεση των δημόσιων και  ελεύθερων μετακινήσεων στην πόλη είναι ανοιχτή ως διακύβευμα, η αλληλεγγύη μας προς τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ που υπερασπίζονται τον κοινωνικό τους χαρακτήρα  είναι δεδομένη, η άποψή μας ότι ο αγώνας αυτός αποτελεί ένα βασικό προπύργιο, ως ανάχωμα για την κυριαρχική επίθεση στην καθημερινή μας ζωή, είναι αδιαφιλονίκητη.

Σας καλούμε αύριο στις 7μμ στην εκδήλωση που διοργανώνουμε στο Σινιάλο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την απεργία από  εργαζόμενους στα ΜΜΜ. Θα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια συλλογική πολιτική υποδομή για έναν συντονισμό δράσεων αλληλεγγύης.

Ραντεβού λοιπόν στο Σινιάλο αύριο Κυριακή στις 7μμ


http://sinialo.espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License