Δράση στο Αιγάλεω για ΜΜΜ

Δεν πληρώνουμε το χαράτσι!

Το Σάββατο 4/2/2011, μέλη κινήσεων και επιτροπών ενάντια στο χαράτσι στα εισιτήρια των δημόσιων συγκοινωνιών, θα πραγματοποιήσουν δράσεις σε αρκετούς σταθμούς μέσων μεταφοράς, λεωφορεία και μετρό/τραμ. Ενδεικτικά, δράσεις καλούνται για τις 12.00 – 2.00 το μεσημέρι στους σταθμούς μετρό Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Αγ. Αντώνιος, Αιγάλεω, Νερατζιώτισσα, Αγ. Δημήτριος.

Συνεχίζουμε και απαιτούμε η κυβέρνηση να πάρει πίσω τις αυξήσεις: Δεν ακυρώνουμε εισιτήρια, δεν επιτρέπουμε να καταπατούνται τα δικαιώματά μας από τους ελεγκτές, συλλογικά και οργανωμένα διεκδικούμε καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες για όλους.
http://epivattikis.blogspot.com/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License