Ενημέρωση από πορεία αλληλεγγύης στην πρεσβεία της Αιγύπτου

Ενημέρωση από πορεία αλληλεγγύης στην πρεσβεία της Αιγύπτου

Με πανό που έγραφε "Egypt and the Arab world. Solidarity for Freedom, Power to the people, No Nations - No Dictators" συγκεντρώθηκε το αντιεξουσιαστικό μπλόκ στο "ΟΧΙ", όπου και ενώθηκε με αυτό των Αιγυπτίων μέχρι την πρεσβεία.
Έντονο το αίσθημα αλληλεγγύης και αδελφοσύνης, παλμός με συνθήματα όπως, "η αλληλεγγύη το όπλο των λαών - πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών", "one solution revolution", "power to the people" και άλλα πολλά στα Αραβικά. Μοιράστηκαν αρκετά κείμενα, ενώ υπήρξε ισχυρή αστυνόμευση στην αφετηρία και γύρω απ΄τη πρεσβεία. Συμμετοχή σχετικά μικρή 80-100.


http://enosianarxikon.blogspot.com

από @ 05/02/2011 4:32 μμ.


Nicosia - Cyprus

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License