Τα 'βαλε με τους «Δεν πληρώνω»

Με τους ακτιβιστές που συμμετέχουν στην κίνηση «Δεν πληρώνω» στις αστικές συγκοινωνίες τα έβαλε χθες ο Δημήτρης Ρέππας.

Χαρακτηρίζοντας «πράξεις δολιοφθοράς» το μπλοκάρισμα των μηχανημάτων επικύρωσης σε διάφορους σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ουσιαστικά προσπάθησε να στρέψει τους εργαζόμενους σε αυτά ενάντια στην τάση που συνεχώς εξαπλώνεται. Αυτές οι κινήσεις, σύμφωνα με τον Δ. Ρέππα, στρέφονται κατάφωρα εναντίον των εργαζομένων. «Τι άλλο είναι όταν καλείς κάποιους να μην πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου τους; Ποιανού συμφέροντα θίγουν; Τα συμφέροντα της εταιρείας από την οποία στερούν έσοδα, τα συμφέροντα των εργαζομένων, γιατί ο μισθός τους από κάπου πρέπει να πληρωθεί. Αν συνεχιστεί η ζημιογόνος λειτουργία αυτών των εταιρειών, ποιος θα δώσει την απάντηση και ποια απάντηση θα δώσει για την κάλυψη αυτών των ελλειμμάτων;». apo http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=245740 Ο υπουργός, μιλώντας χθες στη Βουλή, προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα απειλώντας με ακινητοποίηση των ΜΜΜ στα οποία μπλοκάρονται τα μηχανήματα επικύρωσης. Την ώρα που λέγονταν αυτά, οι επιτροπές «Ακρίβεια-STOP» πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της διοίκησης του ΟΑΣΑ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στις αυξήσεις-φωτιά στα εισιτήρια. Προανήγγειλαν δε ότι «από 1η Φλεβάρη, δεν πληρώνουμε το χαράτσι» και δήλωσαν έτοιμοι για νέα... μπλοκαρίσματα. Fainetai oti oi kinitopoiiseis epivaton-ergazomenon kai oi metaksy tous allileggyi ponaei!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License