Ανάληψη ευθύνης της επίθεσης στην πρεσβεία της Ελλάδας στην Αργεντινή

http://gr.contrainfo.espiv.net/2011/01/09/reivindicacion-del-ataque-explosivo-a-la-embajada-de-grecia-en-argentina/


Ως απάντηση στην καταστολή και στις δίκες που θα γίνουν τις επόμενες μέρες εναντίον των αναρχικών συντρόφων της «Συνωμοσίας των πυρήνων της φωτιάς» αποφασίσαμε να επιτεθούμε τα ξημερώματα της 30/12/2010 στην ελληνική πρεσβεία της Αργεντινής. Η επίθεσή μας προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων που έγιναν  από συντρόφους στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Επειδή αντιλαμβανόμαστε την αλληλεγγύη ως ένα όπλο που πρέπει να χρησιμοποιούμε για να εναντιωθούμε στους υπερασπιστές των φυλακών της κοινωνίας.

Όπως οι δήμιοι δολοφονούν συνεχώς άοπλους που παλεύουν για ένα κομμάτι γης στο οποίο θα μπορούν να ζήσουν ,έτσι και εμείς δεν θα δείξουμε κανένα έλεος να επιτεθούμε στην εξουσία εκεί που δεν το περιμένουν. Τους υπενθυμίζουμε ότι μας περισσεύουν λόγοι προκειμένου να τους ανατινάξουμε, εδώ σε αυτή την ταλαιπωρημένη περιοχή που σφετερίστηκαν – και ακόμη και αν υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας για την αποκατάσταση της ισορροπίας, δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα να περιμένουμε να κάνουν άλλοι αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Όσο και αν αυξάνουν τα μέτρα ασφαλείας πάντα θα βρίσκουμε τα αδύναμα σημεία τους γιατί είμαστε παντού, σκεπτόμενοι πάντα πως να τελειώνουμε με την Κυριαρχία και την εκμετάλλευση.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

Πηγή: la haine

http://gr.contrainfo.espiv.net/2011/01/09/reivindicacion-del-ataque-explosivo-a-la-embajada-de-grecia-en-argentina/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License