Αιτήματα Κατάληψης Μουσικού Σχολείου Πειραιά

- Αιτήματα Κατάληψης Μουσικού Σχολείου Πειραιά - Εκδηλώσεις κ'Κινητοποιήσεις Που Σχεδιάζονται!

Μέσα στα πλαίσια του Καλλικράτη και τoυ μνημονίου που αλλάζει μέρα με τη μέρα τις ζωές μας και τις κάνει όλο και χειρότερες σαν Μουσικό Σχολείο Πειραιά διαμαρτυρόμαστε τελώντας υπό κατάληψη από Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου. Η κατάληψη θα συνεχιστεί για μια εβδομάδα ως και παρασκευή 10 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας μας όμως δεν περιορίζεται στα κάγκελα του σχολείου. Με διαμαρτυρία αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στον Πειραιά και με συναυλία Παρασκευή 10 Δεκεμβριου στην πλατεία Κοραή και ώρα 7.30 μμ. ΖΗΤΑΜΕ: 1) Άμεσο διορισμόo καθηγητών ώστε τα παιδιά να σταματήσουν να περιφέρονται άσκοπα στους διαδρόμους ,πράγμα που συμβαίνει εδώ και 4 μήνες. 2)Παροχη δωρεάν βιβλίων μουσικής καθώς και ξενόγλωσσων βιβλίων. 3)Πιστοποιηση της εξαετούς φοίτησης μας στο μουσικό σχολειό έτσι ώστε να μην αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε επιπλέον σε κάποιο ωδείο για την απόκτηση πτυχίου. Και αν μας συκοφαντήσουν τον αγώνα θυμηθείτε τον ποιητή που έλεγε.. "οι νέοι με τα πρησμένα πόδια που τους έλεγαν αλήτες......"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License