Απόφαση Φ.Σ. Τ.Ε.Ι. Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής (Ρέθυμνο)

Τι αποφασίστηκε.

Σήμερα έγινε γενική συνέλευση στο τει μουσικής τεχνολογίας και ακουστικής ( Ρέθυμνο ) και απόφασίστηκαν τα εξής:
* Κατάληψη στις 6 Δεκέμβρη της σχολής
* Προβολές διάφορων ντοκυμαντέρ για το δεκέμβρη (6/12 ώρα 15:00)
* Συμμετοχή στην πορεία ( δημαρχείο 18:00 )
* Συμμετοχή στην απεργία στις 15/12 ( ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ )

Επίσης, για όλους μας, αλλά και για αυτούς που γκρινιάζουν για τα χαμένα μαθήματα, θα υπάρξει συνεννόηση με τους καθηγητές για αναπληρώσεις.

Σχόλιο: η απόφαση για την απεργία πάρθηκε λόγω πίεσης από ένα μέλος του Μ.Α.Σ. που επέμενε να πάρουμε απόφαση στη σημερινή συνέλευση νομίζοντας ότι θα περάσει το πλαίσιο το κκε. ε δεν πέρασε. Όσο για τους γκρινιάριδες, θα είναι μονίμως γκρινιάριδες και με ταξική συνείδηση φυστικιού.

από 10, 100 .... 03/12/2010 11:24 πμ.


Katalipsi apo xtes mexri Trith kai
sto tmhma Ep.Ypologistwn sthn Knwso.

από επειδη ο νομος πλαισιο ερχεται 03/12/2010 11:04 μμ.


Είναι πολύ θετικό που υπάρχουν τόσες σχολές υπό κατάληψη εν' όψει της 6ης Δεκέμβρη, όμως είναι πολύ σημαντικό να μην μείνουμε σ' αυτό και να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει με στόχο να υπάρξει μια μαζική πανελλαδική φοιτητική κινητοποίηση στην επερχόμενη σύνοδο των πρυτάνεων το επόμενο σ/κ στο Λαύριο. Γενικά, το θέμα της δυναμικής συνέχισης των καταλήψεων, με δεδομένο πως ο νόμος-πλαίσιο καταφτάνει και δεν έχει υπάρξει ακόμη ο απαιτούμενος αναβρασμός στα πανεπιστήμια, έχει τεθεί στους συλλόγους σας και αν ναι υπάρχει ίσως κάποια προοπτική-σχέδιο κλιμάκωσης;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License