Ενταση εξω απο το Χιλτον

Στο χιλτον βρισκεται η αντιπροσωπεια της τροικας

Αυτη τη στιγμη συμπλοκες μπατσων και διαδηλωτων εξω απο το ξενοδοχειο που συνεδριαζουν οι της τροικας!

από red_sparrowes 23/11/2010 11:54 πμ.


Πλέον η χούντα δεν αφήνει ούτε να διαμαρτυρηθείς. Να εκφράσεις διαφορετική άποψη και να το πεις στον δρόμο. Δεν μιλάμε για θέμα αντίστασης που δεν διαφωνείς μόνο στο θεωρητικό κομμάτι αλλά παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου με οποιδήποτε μέσο. Τα κρατικά γουρούνια χτύπησαν ανθρώπους που τους έριχναν τρεις δεκαετίες και στα χρόνια.

από E.Mal. 23/11/2010 4:29 μμ.


Μια στιγμή ρε σύντροφοι,δε μπορεί η κατοχική τροϊκα να δίνει συνέντευξη!!κι'εμείς να γράφουμε ότι τρώνε ξύλο οι του σύριζα και από την άλλη να λέμε ότι δεν κατεβαίνουν στο δρόμο οι του συρ,συν και δε συμμαζεύεται,δε μπορούσε να γίνει κάλεμα για συγκέντρωση έξω από το χίλτον:δε μπορεί από τη μια να λέμε ότι ο  κόσμος δεν μας ακολουθεί και κάθεται στο καναπέ του,κ'εμείς να ήμαστε οι πρώτοι που παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα από τις τηλεοράσεις μας,δλδ.θα ήταν άσχημα να μαζευόμασταν 300 -500 άτομα έξω από το μπουρδ...λο;ας αναλογισθούμε πόσος κόσμος - και πιθανόν αυθόρμητα - θα μας ακολουθούσε; και πόσες φορές έχουμε χάσει την ευκαιρία να δώσουμε τη πραγματική μας εικόνα στο ευρύ κοινό και όχι αυτή που πλασσάρουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης;φυσικά δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω από αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα.

από @ 23/11/2010 7:51 μμ.


Διάβασες κάπου ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την κίνηση αυτή; Είδες κάπου κάλεσμα;

Ή μήπως έπρεπε να έχουμε το κληρονομικό χάρισμα και να ξέρουμε ότι θα πάνε να κάνουν κομματική φιέστα στο Χίλτον, παρέα με βουλευτή-προστάτη μπάτσων;

στο pdf αναγραφονται ημερομηνιες, τοποθεσιες, αντικειμενο εκδηλωσεων της ντοπιας και μη κεφαλαιοκρατιας.

από τετραϊκα 23/11/2010 9:39 μμ.


Αν ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κάτι θα είχε βγάλει ανοικτό κάλεσμα... η κίνηση ήταν μια φωτοβολίδα που μάλιστα κακό έκανε καθώς 40 άτομα μόνο να διαμαρτύρονται για αυτό το θέμα είναι ντροπή. Έλεος πια με τους καιροσκοπισμούς του καθενός... αυτό αποτελεί απόδειξη της κρίσης που περνά η αριστερά...
Μέχρι και οι τρεις μαλάκιες της τρόικας θα έχουν να γελάνε με αυτά τα καραγιοζιλίκια...

Μήπως θα έπρεπε να οργανωθεί μια ανοιχτή συγκέντρωση σε κάποια επόμενη σύνοδο της κλίκας αυτής? Από τον α/α χώρο να καλούνταν κάτι ανάλογο θα είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, καθώς και μεγάλο αντίκτυπο τόσο στην ελλάδα όσο και έξω. Ας μην ξεχνάμε και άλλες χώρες μπαινουν (Ιρλανδία) ή θα μπουν στο μηχανισμό αυτό.

από .../ 24/11/2010 1:37 πμ.


Τι κρίμα που δεν υπάρχει μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, όπου να μπορεί κάποιος γρήγορα και εύκολα να ανακοινώσει προκαταβολικά μια τέτοια κίνηση, ώστε να το μάθουν εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της ιστοσελίδας και να έχει η κίνηση μαζική συμμετοχή.

Ωραία ιδέα πάντως. Θα μπορούσε να λέγεται athens.indymedia.org

Για κάτσε να δω αν είναι ελεύθερο το domain...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License