Η "δίκαιη" κοινωνία τους

Από κύπρο. Μια σειρά από αφίσες που δημιουργήθηκαν από το Αναρχοπράσινο Μέτωπο για την κοινωνική δράση της Ένωσης Αναρχικών.

post image

η πρώτη αφίσα αφορά συγκεκριμένα γεγονότα από την τρέχουσα επικαιρότητα

- Οι "πλάτες" που έκαναν οι μπάτσοι στους φασίστες που μαχαίρωσαν τουρκοκύπριο, ξυλοκόπησαν μετανάστες και δημιούργησαν επεισόδια στο φεστιβάλ Rainbow στην Λάρνακα και οι συλλήψεις μόνο μελών αντιφασιστικών ομάδων.
ΜΠΑΤΣΟΙ TV ΝΕΟΝΑΖΙ - ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

- Τα δόντια (εμφυτεύματα) με λεφτά του δημοσίου που έγιναν στον βοηθό γενικό εισαγγελέα της Κύπρου. Ως χαμηλά αμειβόμενος που είναι... (κερδίζει ψίχουλα κάπου 200.000 ευρώ τον χρόνο) έλαβε με συντοπτικές διαδικασίες μια τονωτική ένεση 17.000 ευρώ από τα λεφτά των φορολογουμένων.

- Οι απολύσεις 320 υπαλλήλων της Eurocypria οι οποίοι πληρώνουν τα λάθη και την διαχρονική κακοδιαχείριση της διοίκησης και του κράτους. Απίστευτα σκάνδαλα και φαγοπότι οδήγησαν στο κλείσιμο του κρατικού αερομεταφορέα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License