Κούβα : απελευθέρωση πολιτικών κρατούμενων.

Δέχτηκαν να "εξοριστούν" στην Ισπανία. Είχαν ποινές από 20-26 χρόνια .....

Ακόμη τρεις Κουβανοί αντιφρονούντες θα αποφυλακισθούν και θα εγκαταλείψουν τη χώρα για την Ισπανία, ύστερα από τη συμφωνία της Καθολικής Εκκλησίας της Κούβας με την κυβέρνηση της χώρας.

Πρόκειται για τους Οράσιο Πίνα, 43 ετών, Φιντέλ Σουάρες, 39 ετών και Αλφρέδο Φελίπε Φουέντες, 61 ετών, που είχαν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης από 20 έως 26 χρόνων.

Όπως ανακοίνωσε η αρχιεπισκοπή της Αβάνας και οι τρεις πρόκειται να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι αφού δέχτηκαν "την πρόταση να φύγουν στην Ισπανία".

Από τον Ιούλιο έχουν απελευθερωθεί 36 κρατούμενοι, στο πλαίσιο της συμφωνίας των κουβανικών αρχών με την Καθολική Εκκλησία.

(enet)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License