απόλυση σε multirama

απολυση σε multirama

Aπο Ριζοσπάστη (10/9/10)

 

«MULTIRAMA» ΠΕΙΡΑΙΑ
Τρίωρη στάση εργασίας σήμερα

Να επιστρέψει κανονικά στη δουλειά του ο εργαζόμενος που απέλυσε η διοίκηση στο κατάστημα «MULTIRAMA» στον Πειραιά (Εθνικής Αντιστάσεως), ζητά ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, που προκήρυξε τρίωρη στάση εργασίας για σήμερα Παρασκευή στο κατάστημα.

Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος ήταν συνδικαλιστής και εργαζόταν τρία χρόνια στην επιχείρηση. Η εργοδοσία προχώρησε στην απόλυσή του την επομένη της συμμετοχής του σε απεργία. Η Επιθεώρηση Εργασίας έκρινε πως η απόλυση είναι καταχρηστική και άκυρη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License