ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

Η A.L.F. ανέλαβε την ευθύνη για τις απελευθερώσεις των γουνοφόρων ζώων

Την ευθύνη για τις δύο απελευθερώσεις γουνοφόρων ζώων στο Χιλιόδενδρο Καστοριάς και στη Σιάτιστα, ανέλαβαν στην ιστοσελίδα BITE BACK άγνωστοι με την επωνυμία A.L.F.

Σύμφωνα με την προκήρυξη με τις δύο ενέργειες αυτές αποφασίστηκε να κτυπηθεί η βιομηχανία γούνας. Και στις δύο περιπτώσεις, όπως αναφέρουν οι δράστες των δύο απελευθερώσεων των γουνοφόρων ζώων, είχαν ελέγξει προσεκτικά τα εκτροφεία ώστε να οργανώσουν «μία πιο γρήγορη και ασφαλή ενέργεια». Και οι δύο απελευθερώσεις σύμφωνα με την προκήρυξη έγιναν νύκτα. Στην περίπτωση του Χιλιοδένδρου, όπως αναφέρουν χρειάστηκαν δυόμιση ώρες για την απελευθέρωση των γουνοφόρων ζώων, αφού πρώτα έσπασαν τις πόρτες εισόδου με εργαλεία που βρήκαν στο εκτροφείο, ενώ στην περίπτωση της Σιάτιστας χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά για την απελευθέρωση.

Υπενθυμίζουμε πως την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο από μονάδες εκτροφής γουνοφόρων ζώων στο Χιλιόδεντρο Καστοριάς και στη Σιάτιστα, απελευθερώθηκαν 50.000 και 2.000 γουνοφόρα ζώα αντίστοιχα.

****ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ SITE ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ****

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License