όταν οι Πυρηνικές δοκιμές δοξάζονταν από την Αριστερα και τις φιλειρηνικές δυνάμεις.

Η δοκιμή της Υδρογονοβόμβας χαρακτηρίζεται βήμα προς την ειρήνη από όλες τις προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις της εποχής. Ας συγκριθούν οι σημερινές τους θέσεις σχετικά με το θέμα Πυρηνικών από το ΙΡΑΝ ..

post image

Η δοκιμή της Υδρογονοβόμβας χαρακτηρίζεται βήμα προς την ειρήνη από όλες τις προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις της εποχής. Ας συγκριθούν οι σημερινές τους θέσεις σχετικά με το θέμα Πυρηνικών από το ΙΡΑΝ ..

Εικόνες:

από (έτσι αντιλαμβάνεται το blogging o Έλληνας!) 08/08/2010 8:19 μμ.


post image
-

Εικόνες:

_

από C:/> 08/08/2010 10:01 μμ.


Από ποιά εφημερίδα είναι το άρθρο;

από .. 09/08/2010 12:53 πμ.


απο την ΑΥΓΗ ... Αύγουστος 1953

από gar 09/08/2010 1:03 πμ.


[To άρθρο της εφημερίδας χωρίς το λογότυπο του ψωνισμένου blogger από (έτσι αντιλαμβάνεται το blogging o Έλληνας!) 8:19μμ, Κυριακή 8 Αυγούστου 2010] θα ήθελα να ενημερώσω τον "φίλο " με τα πολλά ψευδώνυμα.. δικαίωμα του να διαφωνεί μαζί μου (όπως έχει διαφωνήσει σε πλέιστα όσα θέματα στο παρελθόν). Ακόμα δε μεγαλύτερο δικαίωμά του να κάνει κριτική, την οποία και αποδέχομαι ευχάριστα κυρίως όταν αφορά διατυπωμένες θέσεις και απόψεις μου. Αλλά ας αντιληφθεί επίσης ότι και οι κρίνοντες κρίνονται .. κυρίως αυτοί που ασχολούνται κυρίως σε κρίσεις που ξεπερνούν την πολιτική τοποθέτηση και τείνουν να καταπιάνονται με κρίσεις προσωπικής συμπεριφοράς. βεβαίως και τα πολλά nics δεν βοηθούν , εφόσον είναι γνωστή η προέλευση τέτοιου είδους κριτικής..

από hunter 09/08/2010 3:22 πμ.


Ευτυχώς που οι σοβαροί ερευνητές δεν έχουν τη δική σου νοοτροπία, γιατί θα ανοίγαμε την εγκυκλοπαίδεια και θα βλέπαμε όλα τα ντοκουμέντα με υδατογράφημα.

Έχουν κάνει μεγάλη σχολή τελικά ο Ζούγκλας, ο Γκιόλιας, ο Παπαγιάννης, ο Ζήσης και τα άλλα κωλόπαιδα...

διαβάζω όσα έχουν γραφεί εδώ και δεν πολυβγάζω άκρη. Υποθέτω ότι κάποιοι τύποι χρησιμοποιούν το Ιντυμίντια για να λύσουν διαφορές που έχουν από αλλού.
Όπως κι αν έχει, δεν καταλαβαίνω τι χρησιμεύει να βάζουμε φωτοτυπία ένα πρωτοσέλιδο της Αυγής πριν από 60 χρόνια.

Ο συγκεκριμένος blogger το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να διαφημίσει το blog του μέσα από το athens indymedia, ανεβάζοντας συνεχώς αναδημοσιεύσεις από άλλα blogs και εφημερίδες αλλά πάντα βάζοντας το δικό του link στο τέλος αντί για την πραγματική πηγή. Του το έχουν επισημάνει πάρα πολλοί, όμως αντί να σεβαστεί το μέσο, κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και επιτίθεται στους χρήστες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License