Αιματηρή επίθεση του ισραηλινού στρατού στη Γάζα

..

Ένας Παλαιστίνιος μαχητής σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε από πυρά του ισραηλινού πυροβολικού τα μεσάνυχτα στη Λωρίδα της Γάζας, μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο παλαιστινιακές νοσοκομειακές πηγές.

Η επίθεση του ισραηλινού πυροβολικού σημειώθηκε πολύ κοντά στο Χαν Γιουνίς, στο νότιο τομέα της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Σαγιέντ Χασάν Νασράλα κατηγόρησε σήμερα το Ισραήλ ότι «δολοφόνησε τον πρώην πρωθυπουργό του Λιβάνου Ραφίκ αλ-Χαρίρι» τον Φεβρουάριο 2005 και υποσχέθηκε ότι θα προσκομίσει στοιχεία που να τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό του.

"Ναι, κατηγορούμε τον σιωνιστή εχθρό ότι δολοφόνησε τον μάρτυρα Ραφίκ αλ-Χαρίρι, την 14η Φεβρουαρίου 2005", δήλωσε σε σημερινή του ομιλία ο ηγέτης της Χεζμπολάχ.

Επιπλέον ο σεΐχης Νασράλα υποσχέθηκε "στις 9 Αυγούστου, με συνέντευξη τύπου που θα δώσει την ημέρα εκείνη, να προσκομίσει στοιχεία που να τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό του αυτόν αλλά και να αποκαλύπτουν τους αληθινούς εγκληματίες πίσω από τη δολοφονία του Ραφίκ αλ-Χαρίρι".


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License