Συζήτηση - ενημέρωση για την Κρίση - Πλ. Εξαρχείων 7.30μμ 29/7

Συζήτηση - ενημέρωση για την Κρίση - Πλ. Εξαρχείων 7.30μμ 29/7

post image

Εν όψει ττης νέας περιόδου που κρίση, ως επίθεση κράτους και κεφάλαιου ενάντια στους εργαζόμενους και την υπόδουλη κοινωνία, θα δείξει την ολοκληρωτική της μορφή καλούμε σε ανοιχτή συζήτηση, στην πλατεία εξαρχείων. Η ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων, αλλά και η ενημέρωση για κάποια από τα "τεχνικά" οικονομικά χαρακτηριστικά της κατάστασης που ζούμε είναι στους στόχους της συζήτησης.

Εικόνες:

από Χαρούμενος 28/07/2010 11:24 μμ.


Πολλά μπράβο για την πρωτοβουλία!
Με στεναχωρούσε να βλέπω το πιο ζωντανό κομμάτι του κινήματος να ψιλο-απέχει από το οικονομικό πρόβλημα που έχει λειτουργήσει ως το καλύτερο εργαλείο υποδούλωσης, καταλήστευσης και χουντοποίησης της κοινωνίας.
Αν δε, ο οικονομολόγος Δ.Κ. είναι αυτός που φαντάζομαι, τότε ακόμη περισσότερα μπράβο και στην πρωτοβουλία και σε εκείνον. Μην χάσει κανείς τη συζήτηση!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License