τα στερνα τιμούν τα πρώτα.. ο ξεμωραμένος έχυσε τη καρδάρα με το γάλα.

ο ξεμωραμένος που αποδέχτηκε να πάιξει τον ρόλο της κούκλας στον καραγκιοζ μπερντε που λέγεται Προεδρία.. αφού υπέγραψε όλα τα προεδρικά διατάγματα του ΔΝΤ , σήμερα έχυσε οριστικά την καρδάρα με το γάλα της πολιτικής αξιοπρέπειας που είχε με κόπο συλλέξει , με την δήλωση του για..

post image

ο ξεμωραμένος που αποδέχτηκε να πάιξει τον ρόλο της κούκλας στον καραγκιοζ μπερντε που λέγεται Προεδρία.. αφού υπέγραψε όλα τα προεδρικά διατάγματα του ΔΝΤ , σήμερα έχυσε οριστικά την καρδάρα με το γάλα της πολιτικής αξιοπρέπειας που είχε με κόπο συλλέξει , με την δήλωση του για.... "συντεχνίες που υπονομεύουν την ΕθνοΔΝΤ προσπάθεια των δοσίλογων Κουίσλινγκ." Τέρμα η πολιτική ασυλία του ξεμωραμένου. Από δω και πέρα έχει να κάνει με την οργή του λαού τον οποίο με την υπογραφή του έριξε στα Ταρταρα.

Εικόνες:

από πίσσα και πούπουλα 24/07/2010 8:22 μμ.


Εδώ είναι γεμάτα τα κελιά-κολαστήρια, εδώ έχουν στήσει χουντογλέντι πάνω στις ζωές και στις συνειδήσεις οι ανθρωποφύλακες, κάθε νύχτα στα τμήματα όλης της χώρας ακούγονται ουρλιαχτά πόνου και ο κάθε Παπούλιας σφυράει αδιάφορα. Περιμένεις να μιλήσει για το ΔΝΤ για να καταλάβεις ότι είναι κάθαρμα, ότι το μόνο που του αξίζει είναι να σπάει πέτρες για επαρχιακό δρόμο, αλυσοδεμένος μαζί με την υπόλοιπη συμμορία;

από Ο.Σ.Κ. 25/07/2010 2:16 μμ.


Να παρει πισω τη λέξη περι "ΑΥΤΙΣΜΟΥ"!!! Και να προσεχει πως μιλάει
ΤΑ ΑΘΩΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ, αυτοι οι ΑΓΓΕΛΟΙ δεν του φταινε σε τιποτα!!! 
Και αν θελει πραγματικα να βοηθησει τη χωρα, το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να ζητησει απο το λαο ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ και αυριο ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ!!!

δεν χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τους ανθρώπους με "αυτισμό".


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License