Χορηγός και διαφωτιστής ο Παττακός

Χορηγός και διαφωτιστής ο Παττακός .. της Ομοσπονδίας Ελληνικών κοινοτήτων στις ΗΠΑ.. στέλνει βιβλία ..(books)

post image

Χορηγός και διαφωτιστής ο Παττακός .. της Ομοσπονδίας Ελληνικών κοινοτήτων στις ΗΠΑ.. στέλνει βιβλία ..(books) κατα τα άλλα παρελάσεις με τσολιαδακια.. ξερουν να οργανώνουν οι χαμένοι..

Εικόνες:


post image
Δεν κατάλαβα γιατί βάζεις το δικό σου blog ως πηγή, ενώ στη σελίδα αναφέρεις κάποιο άλλο για την αρχική δημοσίευση. Θα ήθελα μια απάντηση για αυτή την πολύ κακή συνήθεια (το κάνεις συστηματικά), που δεν ταιριάζει καθόλου σε μέσο αντι-πληροφόρησης.

Εικόνες:

από gar 19/07/2010 3:49 μμ.


1 . παντα βαζω το link του ποστ μου σε όλες τις δημοσιευσεις που βαζω σαν επαλήθευση του nic που χρησιμοποιώ. 2. Αναφέρω σα πηγη το press-gr στο link μου 3. επειδη το βρήκα τριτογενώς δεν είχα το ακριβές link της συγκεκριμένης ανάρτησης προς το Press-gr, απλά και εκεί αναφερόταν σαν αρχική πηγή το Press-gr χωρίς λεπτομέρειες... ---------------------- κατα τα άλλα συμφωνώ ότι οι αρχικές πηγές θα πρέπει να αναφέρονται ...

Το athens.indymedia είναι ένα ανοιχτό και αδιαμεσολάβητο μέσο, κακώς βάζεις την υπογραφή σου με τη μορφή link προς το προσωπικό σου blog (εν είδη signature). Δε λέει τίποτα αυτό από πλευράς υπογραφής, ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να το κάνει. Και τότε απλά θα ενημέρωνες τη διαχειριστική ομάδα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License