Συμμετοχή Καθηγητή ΕΜΠ σε ιδιωτικό κολλέγιο

Στη Σύγκλητο της 18ης Ιουνίου 2010 συζητήθηκε το γνωστό θέμα που έχει προκύψει στη Σχολή ΕΜΦΕ σχετικά με τη συμμετοχή του Αν. Καθηγητή κ. Σταύρου Κουρκουλή ως διδάσκοντα Καθηγητή και Διευθυντή Τομέα Μηχανικών στο κολλέγιο Ελληνοβρετανικό το οποίο ανήκει στον Πρόεδρο των ιδιοκτητών κολλεγίων κ. Καρκανιά.

Στη Σύγκλητο της 18ης Ιουνίου 2010 συζητήθηκε το γνωστό θέμα που έχει προκύψει στη Σχολή ΕΜΦΕ σχετικά με τη συμμετοχή του Αν. Καθηγητή κ. Σταύρου Κουρκουλή ως διδάσκοντα Καθηγητή και Διευθυντή Τομέα Μηχανικών στο κολλέγιο Ελληνοβρετανικό το οποίο ανήκει στον Πρόεδρο των ιδιοκτητών κολλεγίων κ. Καρκανιά. Η Σύγκλητος κατά πληοψηφεία αποφάσισε την επανασυζήτηση του θέμστος στη Σχολή, ως μη όφειλε, δεδομένου ότι ο νόμος 2530 του 1997, προβλέπει την άμεση παραπομπή του στην πειθαρχική διαδικασία.

Η επαναπομπή του θέματος εκτελείται παρά τις σαφείς διατάξεις του νόμου που απαιτεί την παρσπομπή στο πειθαρχικό συμβούλιο εντός αποκλεισιτκής προθεσμίας 2 μηνών από την σχετική κσταγγελία. Η επαναπομπή βασίστηκε σε έκθεση του Καθηγητή κ. Παπαντώνη κατ' εντολή του Πρύτανη κ. Μουτζούρη η οποία κατστέθηκε εκτός της σχετικής κατά το νόμο προθεσμίας.

Το πόρισμα του κ. Παπαντώνη πρακτικά αθωώνει τον κ. Κουρκουλή, ελλείψη στοιχείων και μαρτυριών παρά το γεγονός ότι ο σχετικός φάκελος που τεκμηριώνεται ακράδαντα η συμμετοχή του κ. Κουρκουλή στο εν λόγω κολλέγιο βρίσκεται στα χέρια από μακρού τόσο της Προέδρου της Σχολής κας. Κυριάκη όσο και του ιδίου του Πρύτανη.
Να σημειώσουμε ότι στο διαφημιστικό φυλλάδιο του κολεγίου αναφέρεται πολλάκις το όνομα του κ. Κουρκούλη

να ανατρεξει στα πρακτικα της συγκλητου την ημερομηνια που αναφερετε

το θεμα ειναι σοβαρο
του πουστη δηλαδη
γιατι ενα κωλοπαιδο καθηγητης να ταλαιπωρει τοσο κοσμο με την αθλια εξεταση του

και να μας κοροιδευει ετσι ξεδιαντροπα μεσ στα μουτρα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License