Λευτά υπάρχουν... για ελικόπτερα

Σε συμφωνία ήρθε το υπουργείο Άμυνας και πιο συγκεκριμένα η ΓΔΑΕΕ με την κατασκευάστρια κοινοπραξία EADS International για την παραλαβή των 16 μεταφορικών ελικοπτέρων ΝΗ-90! Η συμφωνία προβλέπει οι παραλαβές να ξεκινήσουν το αργότερο τον Μάρτιο του 2011 και να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Σε συμφωνία ήρθε το υπουργείο Άμυνας και πιο συγκεκριμένα η ΓΔΑΕΕ με την κατασκευάστρια κοινοπραξία EADS International για την παραλαβή των 16 μεταφορικών ελικοπτέρων ΝΗ-90! Η συμφωνία προβλέπει οι παραλαβές να ξεκινήσουν το αργότερο τον Μάρτιο του 2011 και να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου. Το συνολικό ύψος της σύμβασης ήταν 657,5 εκατ. ευρώ και έφτασε περί τα 703 εκατ. ευρώ με το χρηματοοικονομικό κόστος.

α

από α 22/06/2010 1:31 πμ.


Τα ελικόπτερα αυτά, έπρεπε να μας είχαν έρθει από το 2006. Δεν πρόκειται για κάτι νέο. Η ρήτρα που θα μας καταβληθεί θα είναι περίπου 120 εκ. ευρώ. Σχεδόν τα μισά χρήματα έχουν ήδη δοθεί, από το 2003... Όχι πως έχει κάποια διαφορά, σχετικά με την γενική και αόριστη διαπίστωση πως "τα λεφτά υπάρχουν", αλλά αν μεταφέρουμε μια είδηση, καλό είναι να μεταφέρουμε ει δυνατόν πληρέστερη εικόνα, δλδ όλες μας τις πληροφορίες. Διότι τελικά, δεν θα πληρώσουμε σήμερα 700 εκατ, αλλά τα μισά πλην την ρήτρα. Και το τελευταίο που θέλουμε, είναι να λειτουργούμε όπως τα κρατικοδίαιτα κοράκια. Αλλά οι εξοπλισμοί, είναι μέρος του γνωστού παιχνιδιού: μας δανείζουν κι άλλο, για να αγοράσουμε από το μαγαζί τους κι άλλο. Και για να συμφωνήσει κανείς σε αυτό εκ μέρους της ελλάδας, θα πρέπει είτε να είναι κουτός, είτε να γίνεται πλούσιος. α

από leptomereia 22/06/2010 9:41 πμ.


Ta elikoptera einai 20: 16 apo thn aplh eksosh + 4 gia pio eidikes epixhrhseis.  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License