μήνυση κατά του Αργύρη Τσίχλα (η Ελλάδα δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει , έχει ΗΔΗ Χρεοκοπήσε

Μήνυση πρέπει να υποβληθεί κατά του Αργύρη Τσίχλα για ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ (αλλά και διασπορά ψευδών ειδήσεων) , για την εν γνώσει του ψευδή μήνυση που κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών , "κατά αυτών που διαδίδουν ότι η χώρα οδεύει σε πτώχευση".

post image

μήνυση κατά του Αργύρη Τσίχλα [.... μήνυση κατά όσων διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις ή φήμες περί εξόδου της χώρας από την ΟΝΕ και επιστροφής στη δραχμή, κατέθεσε ο επίτιμος εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης Αργύρης Τσίχλας και τη διαβίβασε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, διά μέσου του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. «Οσοι παροικούμε την Ιερουσαλήμ το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας υφέρπουσας φημολογίας που προδήλως εξυπηρετεί κερδοσκοπικά παιχνίδια, σύμφωνα με την οποία η χώρα οδεύει σε πτώχευση, αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, έξοδο από την ευρωζώνη και επαναφορά της δραχμής», αναφέρει ο Α. Τσίχλας..] Μήνυση πρέπει να υποβληθεί κατά του Αργύρη Τσίχλα για ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ (αλλά και διασπορά ψευδών ειδήσεων) , για την εν γνώσει του ψευδή μήνυση που κατέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών , "κατά αυτών που διαδίδουν ότι η χώρα οδεύει σε πτώχευση". Αν και όλοι σχεδόν οι οικονομολόγοι και αναλυτές , αλλά και πολιτικοί αναλυτές αναφέρουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, άλλοι δε με στοιχεία όπως εμφανίζονται στα video, αναφέρουν ότι η Ελλάδα ΕΧΕΙ ήδη κηρύξει ΠΤΩΧΕΥΣΗ και στάση πληρωμών σε κάθε υποχρέωση της στο εσωτερικό (μισθοδοσίες γιατρών , προμηθευτές φαρμάκων , εργοληπτικές εταιρίες , κτλ ..) ο κ Αργύρης Τσίχλας κατέθεσε μήνυση κατά όλων αυτών οι οποίοι αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει (και θα επανέλθει στην δραχμή) αν και είναι σε θέση να γνωρίζει ο ίδιος ότι αυτό είναι σοβαρό ενδεχόμενο. Η ψευδής καταμήνυση του εμπεριέχει δόλο , δηλαδή τον εκφοβισμό των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης. Είναι δε γνωστό ότι οι έχοντες και κατέχοντες , εν όψει του φόβου χρεοκοπίας της Ελληνικής οικονομίας , όσοι έχουν πάνω από 100.000 ? (αλλά και μικρότεροι καταθέτες) έχουν ήδη μεταφέρει μεγάλο μέρος των χρημάτων τους στο εξωτερικό και την Κύπρο. Είναι δε αυτοί οι ίδιοι που βγαίνουν και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους προσπαθώντας να πείσουν όλους εμάς να μη κάνουμε το ίδιο και καταρρεύσουν οι τράπεζες. ο κ Τσίχλας και λόγω της θέσης του όφειλε να γνωρίζει ότι είναι απόλυτα τεκμηριωμένο το ενδεχόμενο κατάρευσης και εξόδου από το Ευρώ, και συνεπώς η μήνυση του είναι δόλια , ψευδής και εμπερικλείει πολιτική σκοπιμότητα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License