Δεν τους βγαίνουν τα νούμερα και το πάνε για αναδιαπραγμάτευση

Δεν τους βγαίνουν τα νούμερα και το πάνε για αναδιαπραγμάτευση http://www.youtube.com/watch?v=2d6ltkyhClI Ετοιμάζουν το έδαφος ..

1. Τα 110 Δις ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ 2. Μπαίνουμε σε κύκλο συνεχούς δανεισμού χωρίς δυνατότητα αποπληρωμής 3. Σκοπός τους είναι ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ !! (ώστε να ξεφορτωθούν τα τοξικά ομόλογα , αλλά και να διαχειριστούν πολιτικά την κρίση..) Ενα είναι βέβαιο , Αναγνωρίζουν πλέον ότι παρά τα μέτρα ΔΕΝ τους βγαίνουν τα νούμερα και ότι γρήγορα θα αναγκαστούμε να επαναδιαπραγματευτούμε το χρέος, χωρίς όμως να λύνεται ούτε έτσι το πρόβλημα . Απλά κερδίζουν χρόνο να δουν τι θα κάνουν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License