ο Κάτσικας της ΦΑΡΑΝ δεν θυμάται τι έδωσε στα θύματα!!

τι τους κοιτάτε ρε.. με τις πέτρες... βαράτε..

post image

To πρωι στην τηλεόραση .. μετα από τα ασήμαντα 200.000 ευρω που δεν θυμόταν.. που του παραπέσαν.. δεν θυμόταν και πόσο αποζημίωσε τα 8 θύματα της καταρευση του εργοστασίου του ΦΑΡΑΝ.. ρεντίκολο οι φίλοι της κυβέρνησης.. το video >> http://www.youtube.com/watch?v=dAuAwvKwgOk&feature=player_embedded Κατάρρευση «Φαράν»: Πέντε για κακούργημα Για κακούργημα παραπέμπονται να δικαστούν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο πέντε υπεύθυνοι της εταιρείας «Φαράν» για την κατάρρευση του εργοστασίου της από το μεγάλο σεισμό του Σεπτεμβρίου του 1999, που στοίχισε τη ζωή οκτώ ανθρώπων. Σύμφωνα με βούλευμα του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου (υπ' αριθμ. 2521/2002), θα δικαστούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Φαράν» Δ. Κάτσικας, ο διευθύνων σύμβουλος Μαρ.-Π. Κάτσικας, τα μέλη Ν. Κάτσικας και Ν.-Μ. Μάρκος και ο μηχανικός Ι. Κολιόπουλος, οι οποίοι παρ' όλο που γνώριζαν τις σοβαρότατες κατασκευαστικές παραλείψεις του εργοστασίου, δεν προχώρησαν στις αναγκαίες επισκευές προκειμένου να αποφύγουν τις δαπάνες. Το Ποινικό Τμήμα υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και απέρριψε την αίτηση αναίρεσης κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών, που παραπέμπει τους κατηγορουμένους για κακούργημα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, το 1981 το εργοστάσιο της «Φαράν» είχε χτυπηθεί από το σεισμό, ενώ το 1986 οι υπεύθυνοι είχαν προειδοποιηθεί ότι υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης λόγω της προβληματικής στατικότητας του κτιρίου. Κατά την άποψη και των δικαστών του Αρείου Πάγου οι κατηγορούμενοι προέβλεψαν το αξιόποινο αποτέλεσμα και το αποδέχθηκαν. Δεν δέχθηκαν, δηλαδή, τον ισχυρισμό τους ότι δεν πρέπει να τους αποδοθεί ενδεχόμενος δόλος, καθώς τα γραφεία τους στεγάζονταν σε διπλανό κτίριο, το οποίο ήταν ασφαλές και δεν χτυπήθηκε από το σεισμό.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License