Μικροί μαθητές βγήκαν στους δρόμους της Λάρισας

...ενάντια σε κεραία κινητής τηλεφωνίας

Την απομάκρυνση μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται σε ταράτσα απαίτησαν χθες Τετάρτη-2/6 οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων της περιοχής Σιδηροδρομικού Σταθμού της Λάρισας, ύστερα από κινητοποίηση που πραγματοποίησαν με τους γονείς τους έξω από το κτίριο.

Γονείς και μικροί μαθητές απέκλεισαν συμβολικά και την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, διαμαρτυρόμενοι για την εγκατάσταση της κεραίας δίπλα από το σχολεία, γεγονός που, εξαιτίας της ακτινοβολίας που εκπέμπεται, θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών που περνούν πολλές ώρες στις σχολικές εγκαταστάσεις.

Οι γονείς τόνισαν ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνουν τα παιδιά τους πειραματόζωα, σε ένα πείραμα που οι επιπτώσεις του μπορεί να φανούν σε 20 με 30 χρόνια.

«Ας σεβαστούμε την υγεία των παιδιών μας και ας απομακρύνουμε την κεραία τώρα» κατέληξαν.

Πηγή: «Ημερήσιος Κήρυκας»

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License