επανασταση?

σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, νίκο τσιαμτσικα?

πολεμήσαμε, πιστέψαμε, ελπίζαμε στην, ή απογοητευτήκαμε, προσωρινά ελπίζω, από την επανάσταση και τώρα που την έχουμε μπροστά μας, έχουμε μείνει λίγο μαλάκες...όσο το κόμα που κατέχει το copyright του επαναστατικού, παραμένει ένα δόγμα με πιστούς που δεν πιστεύουν τα μάτια τους, περισσότερο από τον ποιμένα...οι αναρχικοί, οι αλητάμπουρες των πόλεων, όσοι, πολλοί πιστεύω, δεν έχουν νεκρωθεί κοινωνικά, έχουν την ιστορική ευθύνη... δεν είναι τυχαίες οι συλλήψεις για τον επαναστατικό αγώνα, ούτε για τους πυρήνες στο χρόνο που έγιναν...τώρα που τα όπλα θα μπορούσαν να είναι μια πιθανή επιλογή για πολλούς έπρεπε να επέμβει το σιδερένιο χέρι του κράτους...ούτε οι γνωστές από παλιά κραυγές της πρεσβίας, βλ τέλλογλου,  για κατάργηση του συντάγματος και αναγκη για ένα στιβαρό αρχηγό στη θέση του γιωργάκη...δεν είναι τυχαίες οι προσλήψεις και οι χάρες στα σώματα, ή τάγματα ασφαλείας...το κεφάλαιο ετοιμάζεται για πόλεμο εδώ και καιρό... το οικονομικό μοντέλο που θέλουν να μας εφαρμόσουν, αν δούμε τα παραδείγματα της λατινικής αμερικής που φέρνει στην περίπωσή μας, δεν αφήνει πολλές ελπίδες στον κόσμο της εργασίας να ελπίζει ότι ο βιασμός θα τελειώσει σύντομα...  στο site έχουν ανοίξει ενδιαφέρουσες συζητήσεις περί, οικονομικών, δομών και μετεπαναστατικής περιόδου... μας λέιπει η επανάσταση... σαφώς και δε θα συζητηθεί εδώ...αν θέλετε μια συμβουλή ενός αναγνώστη, κόφτε τις επαναλαμβανόμενες μαλακίες και συνεχίστε την σοβαρή ενημέρωση.

από αναρχικός 03/05/2010 2:01 πμ.


post image
Άχρηστη η συμβουλή σου "αναγνώστη", επιστρέφεται στο κουτί της, μέσα στη ζελατίνα. Εδώ βλέπεις δεν είναι portal αργόμισθων επικοινωνιολόγων των κομμάτων που ζητιανεύει εισφορές για να πείσει για την ανεξαρτησία του, ούτε διαδικτυακή μεταφορά ρουφιανοφυλλάδας που πουλάει παραμύθι στους τάχα αγανακτισμένους πολίτες.

Ή θα αγωνιστείς ή πήγαινε να συνεχίσεις να παζαρεύεις τη ζωή σου εκεί που ήσουν και μέχρι σήμερα πελάτης, στα γνωστά σου μαγαζιά. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες, τα έμπιστα πρόσωπα που βάζεις κάθε μέρα στο σπίτι σου.

Το δρόμο τον ξέρεις, εδώ πάλι επίσης ξέρεις πως να γυρίσεις, αν τυχόν ανοίξεις κανένα βιβλίο ιστορίας και αρχίσει μέσα σου η αυτοκριτική. Ξεκίνα από το εξής - γιατί ξεκίνησε η ανθρωπότητα να τηρεί την Πρωτομαγιά, πότε και πως.

Εικόνες:

από (Α) 03/05/2010 2:45 πμ.


post image
Διάλεξε με ποιόν είσαι: με τα αφεντικά ή με το λαό.

Εικόνες:

από Πάνος193 03/05/2010 3:02 πμ.


Έτσι μένουν όλα στάσιμα

και δεν υπάρχει κανένα σχέδιο εφαρμόσιμο

και καμιά συνεπώς ελπίδα

ν΄αναπνεύσουμε άλλο αέρα

διαφορετικό από τον αποπνικτικό

που μας προσφέρει

η ολέθρια κουφόβραση του πάθους μας (του ΔΝΤ).

(Από τα "12 ποιήματα" του Πέτρου Θαλασσινού) 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License