ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΘ, ΜΕΡΑ 3η

.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε ενημέρωση συντρόφων από τη Σουηδία, και ακολούθησε συζήτηση με κύριο θέμα το σεξισμό. Η ενημέρωση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μας μεταφέρθηκε το κλίμα που επικράτησε μετά τις βίαιες διαδηλώσεις ενάντια στη σύνοδο της ΕΕ το 2001.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, με πρώτη την εκδήλωση με θέμα "Τέχνη και Εξουσία", με εισηγήσεις ανθρώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο, και όχι μόνο.
Το βράδυ πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση της Δευτέρας με θέμα "Ευρώπη Φρούριο - Καταστολή - Μετανάστες", με τοποθέτησεις συντρόφων από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη και Βόλο.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, σε σχέση ειδικά με το γεγονός ότι η πόλη ήταν άδεια λόγω τριημέρου.

Στο χώρο της Κατάληψης λειτουργεί επίσης έκθεση αναρχικού (και όχι μόνο) βιβλίου, ενώ από την πρώτη μέρα έχει στηθεί αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο-bar, στον κατειλλημένο χώρο του κυλικείου της θεολογικής.

Αύριο, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι ενημέρωση από συντρόφους από τη Γερμανία.

__

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License