Βενεζουέλα: 43 συλλήψεις σε διαδήλωση συνδικάτων στο Μαρακάϊ

1111111111

12 Μαρτίου 2010 43 διαδηλωτές συνελήφθησαν σε διαδήλωση για εργατικά και ανθρώπινα δικαιώματα και για την διατήρηση των συλλογικών συμβάσεων στην πόλη Μαρακάϊ της Βενεζουέλας. Ανάμεσα στους κρατούμενους είναι και ο εκδότης της αναρχικής εφημερίδας El Libertario, RafaelUzcategui. Η διαδήλωση είχε καλεστεί από 30 διαφορετικές οργανώσεις, και δέχθηκε την επίθεση της αστυνομίας που έριξε χημικά ενάντια στους συγκεντρωμένους όταν αυτοί ξεκίνησαν να διαμαρτύρονται για την παρατεινόμενη κράτηση του συνδικαλιστή RubénGonzález, και για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην διαδήλωση και την ελευθερία του λόγου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License