Λαϊκές απαλλοτριώσεις στην Βραζιλία

εδψ

Τα νέα μέτρα έφτασαν για να εξαθλιώσουν το βιοτικό επίπεδο των εργαζόμενων Ελλήνων. Η κατάσταση όσο περνά ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη. Μία τέτοια κατάσταση βιώνουν και οι βραζιλιάνοι στις φαβέλες που όμως έχουν επιλέξει άλλους αμεσότερους τρόπους για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Είναι κατανοητό ότι η εξαθλίωση δεν φέρνει πάντα την επανάσταση ούτε και την κοινωνική αλληλεγγύη. Πολλές φορές προκαλεί την δημιουργία συμμοριών που με καθαρά μαφιόζικο τρόπο ληστέψουν για προσωπικό όφελος.

Το βίντεο που ακολουθεί όμως είναι κάπως διαφορετικό. Μέλη μιας συμμορίας με κοινωνική αποδοχή , λεηλατούν μια αποθήκη με την βοήθεια των κατοίκων της γειτονικής φαβέλας.

http://terratv.terra.com.br/Noticias/Brasil/4194-273548/Imagens-mostram-roubo-de-quase-R$-3-mi-em-SP.htm

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License