Για την αυριανή "δίκη" των 4 Αγωνιστών του Πανεκπαιδευτικού 8.6.2006

Πρόσθετα, για ώρα, κτίριο ευελπίδων κλπ.

post image

Αύριο Παρασκευή 29 Γενάρη, πρωί στην Ευελπίδων, «δικάζονται» μετά από πολλαπλές αναβολές και παράταση της ομηρίας τους σχεδόν πια στα τέσσερα χρόνια, οι συλληφθέντες Αγωνιστές του μεγάλου Πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου της 8 Ιούνη 2006.

 

Θυμίζοντας ότι τα παιδιά είναι φορτωμένα με βαριές κατηγορίες (και ψεύτικες μάλιστα- ευτυχώς μπροστά στις συλλήψεις τους υπήρξαν αυτόπτες)..

 

Θυμίζοντας ότι και αυτά, όπως και πολλοί προσαχθέντες μα και τόσοι άλλοι- ες που δεν οδηγήθηκαν τελικά στη ΓΑΔΑ έζησαν φριχτές στιγμές, πνιγμένοι στα χημικά και ταυτόχρονα κάτω από τις μπότες και τα κλομπς των «αμίλητων και ακούνητων» στρατιωτών του Πολύδωρα...

 

Θυμίζοντας και τα καλέσματα, που ήδη από μέρες αναρτήθηκαν στο ημερολόγιο  http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=19529

&

http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=20685 ,

 

συμπληρώνουμε δυο τρία πρακτικά:

 

Το δικαστήριο αναμένεται να ξεκινήσει αρκετά νωρίς. Πιθανότατη ώρα έναρξης 10:30, χωρίς να αποκλείεται και η 10:00 πμ. ή και νωρίτερα, αφού η προηγούμενες υποθέσεις είναι από αυτές που στα δικαστήρια «φεύγουν γρήγορα» ή αναβάλλονται συνοπτικά.

 

Η «δίκη» θα γίνει στο Γ’ Τριμελές, στο κτίριο 7.

 

 

Υπογραφή: Σύντροφοι εκείνων και παντοτινών των ημερών

 

ΥΓ:

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η αλληλεγγύη και σε άλλο αυριανό «κατηγορούμενο», τον ανήλικο Όμηρο της καταστολής από την  εξέγερση του Δεκέμβρη, στο δικαστικό συγκρότημα (εφετείου, Α. Πάγου) της Αλεξάνδρας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License