Τι γίνεται στην Κέρκυρα?

Η παρακάτω είδηση από το είναι από τη σελίδα του ρουφιάνου. Αυτός είναι ο ίδιος χώρος που είχε απελευθερωθεί πριν μερικούς μήνες?

Κίνδυνος για τη δημόσια υγεία το εγκαταλελειμμένο ελαιουργείο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010, 13:23

Στην ανάγκη να περιφραχθεί και να ελεγχθεί από τους ιδιοκτήτες του ο χώρος του κτιριακού συγκροτήματος της πρώην ελαιουργίας, στο Μαντούκι της Κέρκυρας, κατέληξε το μεικτό κλιμάκιο της Νομαρχίας του Δήμου Κερκυραίων και της Αστυνομίας που μετέβη εκεί μετά από σχετικό αίτημα της Αδελφότητας Μαντουκιωτών.

Το κλιμάκιο διαπίστωσε, κατά τη διάρκεια του ελέγχου (που ήταν απροειδοποίητος), ότι σε όλα τα κτίρια του συγκροτήματος δεν υπήρχαν την ώρα εκείνη διαμένοντες πρόσφυγες, ωστόσο υπήρχαν ίχνη ανθρώπινης παρουσίας (ρούχα, παπούτσια, κ.α.). Υπήρχαν παντού απορρίμματα, άχρηστα αντικείμενα, αδρανή υλικά, ακόμη και φωλιές τρωκτικών.

Από τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι η κατάσταση που επικρατεί δίπλα σε κατοικίες και στο Νηπιαγωγείο Μαντουκιού συνιστά κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Ως εκ τούτου, η Νομαρχία Κέρκυρας καλεί τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου ακινήτου, οι οποίοι ενημερώθηκαν ήδη από τις αρμόδιες υπηρεσίες της, να παρέμβουν άμεσα στο χώρο ιδιοκτησίας τους, να τον καθαρίσουν, να τον ελέγξουν και να τον κλείσουν, αποκλείοντας έτσι και την πρόσβαση των όποιων ατόμων χρησιμοποιούν σήμερα, κατά οποιοδήποτε τρόπο, το χώρο.


Το βάζω για να υπάρξει ενημέρωση γιατί αν πρόκειται πράγματι για τον ίδιο χώρο τότε έχουμε θέμα. Αν είναι άσχετο ας κρυφτεί η δημοσίευση

από βλαχοπουλου 07/01/2010 11:23 μμ.


Το κτιριο που αναφερεται παραπανω ειναι σε αλλη περιοχη της κερκυρας απο τον απελευθερωμμενο χωρο "Ελαια". Ωστοσο ειναι γνωστο για το οτι στεγαζονται πολλοι μεταναστες σε αυτο το παλιο εργοσταστιο . Οποιος ξερει κατι παραπανω ας ενημερωσει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License