Ενημέρωση από πορεία - Λάρισα

Στις 17:30 πραγματοποιήθηκε ανεξάρτητη προσυγκέντρωση στην πλατεία Νομαρχίας όπου συμμετείχε ο Ιός Κοινωνικής Απελευθέρωσης (ΙΚΑ), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Ανεξάρτητη Μαθητική Κίνηση και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στου συλληφθέντες του Δεκέμβρη. Η πορεία ξεκίνησε από τη Νομαρχία στις 18:15 περίπου και οδηγήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου όπου ενώθηκε με την πορεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Το αντιεξουσιαστικό μπλοκ του ΙΚΑ αριθμούσε γύρω στα 100 άτομα.

Στις 17:30 πραγματοποιήθηκε ανεξάρτητη προσυγκέντρωση στην πλατεία Νομαρχίας όπου συμμετείχε ο Ιός Κοινωνικής Απελευθέρωσης (ΙΚΑ), η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Ανεξάρτητη Μαθητική Κίνηση και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στου συλληφθέντες του Δεκέμβρη. Η πορεία ξεκίνησε από τη Νομαρχία στις 18:15 περίπου και οδηγήθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου όπου ενώθηκε με την πορεία του Εργατικού Κέντρου Λάρισας. Το αντιεξουσιαστικό μπλοκ του ΙΚΑ αριθμούσε γύρω στα 100 άτομα. Είχε έντονο παλμό με πολλά αντικρατικά και αντικαπιταλιστικά συνθήματα καθώς και συνθήματα με αναφορές στο Νοέμβρη του '73 και το Δεκέμβρη του 2008. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική με ασφαλίτες κυρίως που ακολουθούσαν από απόσταση. Κατά τη διάρκεια της πορείας καταστράφηκε από διαδηλωτές κάμερα τράπεζας. Μετά το τέλος της πορείας των αριστερών συλλογικοτήτων και κομμάτων το αντιεξουσιαστικό μπλοκ συνέχισε μέχρι την πλατεία Ταχυδρομείου όπου και διαλύθηκε. Η παρουσία του κόσμου ήταν αρκετά ενθαρρυντική για τα δεδομένα της Λάρισας και υπήρχε παλμός και διάθεση από τον κόσμο.

από rsd 18/11/2009 12:22 πμ.


post image
 

Εικόνες:

από rsd 18/11/2009 12:23 πμ.


post image
 

Εικόνες:

από rsd 18/11/2009 12:24 πμ.


post image
 

Εικόνες:

από rsd 18/11/2009 12:26 πμ.


post image
 

Εικόνες:

από rsd 18/11/2009 12:28 πμ.


post image
 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License