250 μπάτσοι θα φυλανε το ηράκλειο για την αποφυγή επεισοδίων κατα την διάρκεια της πορείας

250 μπάτσοι θα φυλανε το ηράκλειο Κρήτης για την αποφυγή επεισοδίων κατα την διάρκεια της πορείας της 17 νοέμβρη

αναδημοσίευση απο : http://candiaalternativa.wordpress.com/


Προσοχη-προσοχή έρχεται καταστολή!250 μπάτσοι θα φυλανε το Hράκλειο για την αποφυγή επεισοδίων κατα την διάρκεια της πορείας της 17 νοέμβρη  σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας!Η τρομουστερία δεν έχει όρια!Τα παπαγαλάκια του κρατους  για ακόμη μία φορα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο που θέλει να κατέβει στον δρόμο για διαδηλώσει .Το συκοφαντικό παραλήρημα και η παραπληροφόρηση των Μ.Μ.Ε και του τύπου μας αηδιάζει και πάντα θα μας βρίσκει απέναντι του.Να κατέβουμε όλοι στον δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο που προσπαθούν να μας επιβάλουν!Όσοι μπατσοι και αν ειναι στον δρόμο δεν προκειται να μας σταματήσουν να αντιστεκόμαστε  σε οποια μορφή εξουσίας που αποτελεί εχθρό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την ελευθερίας!

ακολουθεί το άρθρο :Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου οπότε και προγραμματίζονται πορείες στο κέντρο της πόλης. Χθες έγινε ειδική σύσκεψη στη διάρκεια της οποίας έγινε μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιασμός των μέτρων προβλέπει την επιστράτευση ενός μεγάλου αριθμού αστυνομικών που κατά πάσα πιθανότητα θα προσεγγίζει τους 250. Το βάρος θα δοθεί στην περιφρούρηση της κεντρικής πορείας που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, ενώ αστυνομικές δυνάμεις θα διατεθούν για την επιτήρηση κτιρίων που θεωρούνται «στόχοι».
Εκτός από τους αστυνομικούς που θα συγκροτήσουν τις διμοιρίες και τους ένστολους στα μέτρα τάξης, αρκετοί θα είναι οι αστυνομικοί με πολιτικά που θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία στο κέντρο.
Για την συγκέντρωση όλων αυτών των δυνάμεων που θα διατεθούν στα μέτρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου προχώρησε σε προσωρινές «αποσπάσεις» αστυνομικών απ’ όλες τις υφιστάμενες υπηρεσίες. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έχουν διατεθεί έξι αστυνομικοί.
Τα μέτρα αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από απόψε, οπότε και οι διωκτικές αρχές αναμένεται να έχουν μια πιο σαφή εικόνα για την κατάσταση που θα ισχύσει ανήμερα της επετείου.(http://www.patris.gr/articles/168912?PHPSESSID=k6nhbfgu6dl6lota0hi7l35nd0)

dim

από ΟΡΑ ΜΗΔΕΝ 17/11/2009 1:29 μμ.


απο το πρωι ενα τζιπακι ΟΠΚΕ ειναι παρκαρισμενο απεναντι απο το εμπορικο επιμελητήριο και την Β εφορια στο κατω μερος του παρκου Θεοτοκοπουλου. Το πληρωμα του αποτελειται απο δυο μαντροσκυλα   (αυτα διεκρινα δεν ειδα αν ηταν και αλλοι)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License