Ψήφισμα ενάντια στην καταστολή του athens.indymedia από το Σύλλογο Ηλεκ/γων Μηχανικών ΕΜΠ

.

post image

Οι διώξεις και η προσπάθεια φίμωσης του athens.indymedia συνεχίζονται...
Πρόσφατα έγινε αυτεπάγγελτη μήνυση  εισαγγελέα στον Πρύτανη και στον Αντιπρύτανη του ΕΜΠ.
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνεχίζουν να προσπαθούν να καταστείλουν την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.

Καμία υπαναχώρηση στο ζήτημα του ασύλου.
Το άσυλο είναι κοινωνική  κατάκτηση και αναφαίρετο δικαίωμα που περιφρουρεί την ελευθερία  του λόγου και προωθεί την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών.
Οποιαδήποτε υποχώρηση της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών μέσα από το άσυλο αποτελεί καταστρατήγησή του.


ΥΣ: όπως πληροφορήθηκα ψηφίσματα εξέδωσαν και οι Σύλλογοι των υπόλοιπων σχολών του ΕΜΠ, Μεταλλειολόγοι, Χημικοί, Μηχανολόγοι και ΣΕΜΦΕ

Εικόνες:

από tipota 14/11/2009 1:59 μμ.


Γιατί δε μας απαντούν όλοι αυτοί οι τόσο λάβροι εναντίον του indy αν συμφωνούσαν με την  ύπαρξη του τηλεβόα και του ραδιοφωνικού σταθμού το Νοέμβριο του 1973 και για ποιο λόγο σε συνθήκες δημοκρατίας απαγορεύεται ο τεχνολογικός διάδοχός του.

Μπίστης, Τζουμάκας, Μαντζουράνης, Λαλιώτης και Τσούρας δε χρειάζεται να απαντήσουν. Το έκαναν τότε με τη στάση τους ενάντια στην τότε κατάληψη.

Το ίδιο και ολόκληρο το ΚΚΕ. «…είναι μάλλον βέβαιο ότι αν η ΚΝΕ ήταν σωστά προετοιμασμένη και τα στελέχη της δούλευαν έγκαιρα, σωστά και επιτόπου μέσα στο φοιτητικό κίνημα μ’ αυτή την κατεύθυνση, θα ήταν δυνατό ή να μην επιλεγεί καθόλου η μορφή της κατάληψης, ή και αν προσωρινά πραγματοποιούνταν, να στραφούν γρήγορα προς άλλες εξελίξεις. Πρόκειται για συμπέρασμα που έχει πάντοτε, και σήμερα αξία».

από μπουχος του ερεβους 14/11/2009 3:25 μμ.


Ψήφισμα αλληλλεγύης για την υπεράσπιση του athens.indymedia και τη προάσπιση του κοινωνικού ασύλου υπερψηφίστικε και στον φοιτητικό σύλλογο της ΑΣΟΕΕ (Σωτήρης Πέτρουλας).


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License