Θεσ/νίκη: Συγκέντρωση Δευτέρα 12/10 στις 12.00 στα Δικαστήρια

Μία σύλληψη και μία προσαγωγή στα γραφεία της Νιγηριανής κοινότητας στη Μακρυγιάννη με Σωκράτους.

Η Νιγηριανή κοινότητα Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδος είχε συνάντηση σήμερα στα γραφεία της στη Μακρυγιάννη 10 (συμβολή με Σωκράτους), με θέμα τη συλλογή χρημάτων για την κηδεία του νεκρού από τροχαίο με εγκατάληψη Νιγηριανού την Παρασκευή 9/10.

Με  το που τέλειωσε η συνάντηση ομάδα τουλάχιοστον 10 ζητάδων, με 2 τζιπάκια ΟΠΚΕ και ασφαλίτες τους προσέγγισαν και προχώρησαν σε εξακριβώσεις στοιχείων με το συνήθη γνωστό και ευγενικό τρόπο. Όταν κάποιοι από τους Νιγηριανόυς ζήτησαν το λόγο για αυτην την πρωτοφανή επιχείρηση τα πνέυματα οξύνθηκαν και ένας από τους Νιγηριάνους γρονθοκοπήθηκε και βρέθηκε στο έδαφος. Επίσης μία κοπέλα που έτυχε να περνάει και διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά των Ζητάδων έπεσε στα χέρια τους.

Ο Νιγηριανός και η κοπέλα οδηγήθηκαν στο ΑΤ Λευκού Πύργου. Μετά από ώρες ταλαιπωρίας η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη ενώ απαγγέλθηκαν στον Νιγηριανό οι κατηγορίες:

1) της απείθειας
2) της αντίστασης κατά της αρχής
3) της απλής σωματικής βλάβης

Θα περάσει δικαστήριο αύριο στις 12 στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Αλληλέγγυος κόσμος που βρέθηκε σήμερα έξω από το ΑΤ αλλά και η Νιγηριανή Κοινότητα Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ελλάδος καλεί σε συγκέντρωση αύριο στις 12 στα Δικαστήρια.

Η Νιγηριανή κοινότητα Θεσσαλονίκης ζητούσε από την αστυνομία να βρεθεί ο υπέυθυνος που παρέσηρε και σκότωσε τον ομοεθνή τους, αλλά αντί για διαλεύκανση βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία από τις συνήθεις - πλέον - για τη θεσσαλονίκη συμμορίες Ζητάδων που γυρνάνε σε αγέλες και τραμπουκίζουν κόσμο...

από αντι-ναζι 12/10/2009 4:17 μμ.


το παιδι πηρε αναβολη για τις 23/10,οπως το περιμεναμε.
πανε να το θαψουν σιγα σιγα οι ρουφανοι...
στα  δικαστηρια υπηρξε λιγος κοσμος...
κατι βρισιδια επεσαν στους μπατσους  μεσα στα δικαστηρια...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License