Υπόγειες προεκλογικές διαγραφές από την οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ

Γνωρίζει κανείς τι παίζει; Μπορεί να επιβεβαιώσει;

Με πήρε ένας φίλος μου κνίτης κια μου είπε ότι έχουν διαγράψει τουλάχιστον 5 άτομα από την ΚΝΕ στον Πειραιά αυτές τις μέρες. Δικαιολογία λέει ότι δε βοηθάνε στο φεστιβάλ. Έναν τον διαγράψανε γιατί δεν πήγε να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές και το μάθανε. Γνωρίζει κανείς τι παίζει; Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει;

από πειραιώτης 20/09/2009 11:57 πμ.


Νομίζω ο ένας είναι ανηψίος αυτού του δημοσιογράφου που δούλευε στο Ριζοσπάστη. Από ότι μου είπαν ήταν ανενεργός. Δε ξέρω πόσους διέγραψαν. Μάλλον ξεκαθαρίζουν λίστες λόγω εκλογών.

από διευκρινιστική ερώτηση 20/09/2009 12:19 μμ.


ή εν τέλει έχουν σχέση;

Τώρα ξηλώνουν και στον Πειραιά;

Ρε τι κόμμα είναι αυτό...Πρώτα φτιάχνει μικροαστικά στελεχάκια κατ' εικόνα και ομοίωση του γραφειοκρατισμού του και μετά τα φαλλοκόβει κατά το δοκούν...

Και φυσικά τα τραγικό για τους διαγραμμένους είναι πάντα ότι και αντιπαθείς έχουν γίνει από τη μέχρι τότε "κομματικότατη" σ.φασιστική συμπεριφορά τους και η μάζα, πολιτικά αγράμματη, δεν μπορεί να ξεχωρίσει δίκιο και άδικο και στρουγγίζεται πίσω από τη φασιστοηγεσία του Περισσού...

Η καμαρίλα του δήθεν ΚΚΕ είναι άλλο πράμα και προκαλεί εμετό σε όποιον την έχει βιώσει έστω και κατ'ελάχιστο...

από δεν βρισκω νοημα 20/09/2009 4:06 μμ.


αν διεγράφησαν επειδή είναι ανενεργοί, τότε, μάλλον τιμητικό είναι για το "Κ"ΚΕ, γιατί δεν επιθυμεί μόνο να έχει μεγάλη τη..λίστα του. Στις διαγραφές τις περσινές, το θέμα ήταν πολιτικό, που αντηχούσε θέσεις μελών του ΠΓ, οπότε, είχε νόημα η συζήτηση. Τώρα, όμως, είναι μάλλον χωρίς νόημα η συζήτηση, με τις πληροφορίες που δόθηκαν ως τώρα.

Και εγώ το άκουσα για ΠΑΠΕΙ (όχι Πειραιά γενικά). Δε ξέρω αν ήταν ανενεργοί αλλά άκουσα κάτι ότι έστειλαν κείμενο με το οποίο επιχειρηματολογούσαν υπέρ της αποχής και κάποιοι δεν πήγαν να ψηφίσουν τελικά.

από @#$ 20/09/2009 5:48 μμ.


Διαγράφτηκε άνθρωπος-μέλος του ΚΚΕ που δεν το ψήφισε; Περίεργο! Ωραίες ειδήσεις ανεβάζετε!

από εξωκοινοβουλευτικος 20/09/2009 6:31 μμ.


να πω οτι δεν ισχυει αυτο που γραφτηκε παραπανω, οτι δηλαδη διαγραφουν τα ανενεργα μελη. Πανε χρονια που εχω φυγει απο την ΚΝΕ και εμαθα οτι ακομα ειμαι στις λιστες.
Αρα παιζουν πολιτικοι λογοι μαλλον...

από μαθηματικός 20/09/2009 9:41 μμ.


Αλλιώς δε σε διαγράφουν με τίποτα ακόμα και αν παρακαλάς. Σε έχουν στη λίστα για να σε πρήζουν. Πολιτικοί είναι οι λόγοι.

από μαθηματικός 20/09/2009 9:45 μμ.


Στην περίπτωση του ενός μπορεί να έχει σχέση και η συγγένια με τον Κωστάκη, το δημοσιογράφο που απολυθήκε από τον Ριζοσπάστη πριν περίπου ένα χρόνο και διαγράφτηκε και από το ΚΚΕ. Έμαθα πρόσφατα ότι πρόπερσι διέγραψαν και τη γυναίκα του Μήτσου Κωστόπουλου η οποία είχε παραμείνει στο ΚΚΕ παρά τη διαγραφή του άντρα της.

..

από αριστερός εξτρ. 20/09/2009 10:14 μμ.


ρε παιδιά τι είδους αντιπληροφόρηση είναι αυτή; γιατι αυτό το πόστ εξυπηρετεί το κίνημα; γιατι δεν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να δινουμε ονόματα ανθρώπων μ αυτό που γινετε τώρα;( έστω και αν είναι κνιτες ) αυτή τη κουλτούρα θέλουμε να πρεσβεύουμε; η αλληλεγγύη δεν κανει διακρίσεις κομματικές..

Δινονται ονόματα σε ποια οργάνωση ανηκαν, σε ποια περιοχή, σχεδόν το λόγο που διεγραφησαν........

Σ'αυτούς τους γαμημένους καιρούς ειναι δυνατόν να το κάνουμε εμείς αυτό;;

Ξεκολλάτε.. τις όποιες διενέξεις, κόντρες, διαφορές με κνίτες τις λύναμε πάντα ΄πίσω απ τα μάτια της αστυνομιας.

Δεν θα γίνουμε σαν κ αυτούς.

O

από Pasokos 20/09/2009 10:38 μμ.


Bardias orgiase pali paidia oi Knites fetos den exoun festival...opws leei h arxikh dhmosiefsh ta symperasmata dika sas...

από δεν βρισκω νοημα 21/09/2009 1:34 πμ.


α) η επίδειξη αδιαφορίας, κάποτε, στο ΚΚΕ σίγουρα αποτελούσε λόγο διαγραφής. Ο Στακτόπουλος, που δικάστηκε για την υπόθεση Πολκ -και καταδικάστηκε αδίκως- ήταν μέλος του ΚΚΕ, επί ναζιστικής κατοχής, αλλά επί αγγλικής κατοχής, διαγράφτηκε λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Παπαρήγα, δήλωσε, ότι η κρίση του '89-'91 δεν έδιωξε τα μέλη του κόμματός της αμέσως, αλλά μετά το '91, και κυρίως την επόμενη 4ετία. Όντως, όπως λέει η Παπαρήγα, τότε, δεν τους διέγραψαν, αλλά "τους άφησαν να το σκεφτούν". Και μετά από χρόνια, εφ'όσον δεν έδιναν το "παρών" προχωρούσαν στην τυπική τους διαγραφή. Όμως, κάτι αντίστοιχο πια δεν συμβαίνει. Μέλος του κόμματος δεν μπορείς να γίνεις εύκολα. (Του π..., δεν ξέρετε ούτε ένα μέλος του κόμματος αυτού να σας το επιβεβαιώσει;). Άρα, αντίστοιχα, δεν υπάρχει λόγος να σε κρατούν στα κατάστιχά τους. Μέλος της νεολαίας, ναι, γίνεσαι εύκολα (όπως και ΄σε κάθε άλλη οργάνωση). Αλλά, αν θες να φύγεις, μετά από κανά (εύλογο) πρήξιμο για κανά μήνα, με τηλεφωνήματα κλπ, δεν σε θεωρούν πια μέλος τους. Το άρθρο 39 του καταστατικού της ΚΝΕ γράφει σχετικά ότι "Διακοπή της οργανωτικής σχέσης του μέλους της ΚΝΕ με την Οργάνωση γίνεται και με την αποχώρησή του είτε με τη συνεχή αδικαιολόγητη απουσία του από τις δραστηριότητες της Οργάνωσης για ένα χρόνο (...)".

Το τυπικό, το να σε έχουν μέλος τους στα χαρτιά, δεν λέει κάτι. Συμβαίνει και στα άλλα κόμματα. Πρόσφατα, είχε αποδειχτεί ότι 200.000 άτομα ήταν μέλη και Πασοκ και ΝΔ! Ενώ το συγκεκριμένο κόμμα, δεν έχει πει πόσα μέλη έχει. Κι αυτό, γιατί δεν έχει και καμια κάψα να δείξει τον αριθμό των μελών του: το συγκεκριμένο κόμμα βασίζεται στη "σφραγίδα", στο "μύθο" και το "θρύλο", που το θέλει να κινητοποιεί κόσμο κλπ και ένα μέλος του από μόνο του.Σε αντίθεση με οργανώσεις της εξωκοιν. αριστεράς που το οργανωτικό μέγεθος, όπως αυτό μεταφράζεται στον αριθμό των μελών, το χρησιμοποιεί συχνά σαν "όπλο" που δείχνει την "ορθότητα" των θέσεων τους και το κύρος τους.

β) η επίδειξη πολιτικής διαφωνίας, τύπου "δεν πήγε να ψηφίσει" ή "πρότεινε αποχή" δεν συνιστά επ' ουδενί λόγο διαγραφής. Αρκεί κανείς να δει τον εκάστοτε προσυνεδριακό τους διάλογο. Στο διαδίκτυο είναι 4 προσυνεδριακοί διάλογοι για τα αντίστοιχα συνέδριά τους από το '96 και πέρα. Εκεί κανείς μπορεί να δει πολλές- αντικρουόμενες όσο δεν φανταζόμαστε - απόψεις για θέματα σοσιαλισμού, ιστορίας, συνεργασιών, προσώπων κλπ. Αρκεί να δει και το καταστατικό της ΚΝΕ, που λέει, στο άρθρο 42 ότι "κανένα μέλος της ΚΝΕ δεν αντιμετωπίζει συνέπειες για τις προσωπικές του απόψεις(...)". Μπορεί το συγκεκριμένο κόμμα να έχει πράγματι συκοφαντήσει την έννοια του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού, αλλά μην το τραβάμε κι εμείς από τα μαλλιά. Ως και δημόσια ακους διαφωνίες απο ΚΝίτες-ιτισσες για τη στάση του κόμματός τους κατά το Δεκέμβρη λ.χ. Άρα και δεν είναι πλήρως αντιδημοκρατικός ο συγκεντρωτισμός τους, ούτε και είναι απόλυτος. Μη μυθοποιούμε πράγματα.

γ) η συγγένεια δεν παίζει ρόλο. Φράσεις τύπου "άκουσα ότι πρόσφατα" μπορούν να ξεστομίζονται μόνο από αντίστοιχους ΞΗΓΕΣ. Ο Κωστόπουλος έφυγε  το 2001. Τι νόημα έχει να διαγράψεις τη γυναίκα του 8 χρόνια μετά για  λόγους...συγγένειας, και ειδικά τώρα, που ο Κωστόπουλος δεν είναι ενεργός πολιτικά εδώ και 2,5 χρόνια;;;

Ας δούμε ένα άλλο παράδειγμα. Ο πατέρας του δημάρχου Ελληνικού Κορτζίδης δεν διαγράφτηκε. Αυτό για τα πρόσφατα. Γιατί μπορούμε να θυμηθούμε και παραδείγματα, όπως του Ρούσου, της Κουκούλου και της Αύρας που όχι μόνο δεν διαγράφτηκαν, αλλά αξιοποιήθηκαν κιόλας. Επίσης, όποιος έχει απλή και μόνο επαφή με το κόμμα αυτό, ξέρει πολύ καλά ότι οι συγγενείς, πολλές φορές, χρησιμοποιούνται και ως "διαμεσολαβητές", ώστε τα δύο μέρη, να τα ξαναβρούν. Φέρνω κι εγώ παράδειγμα, έναν φίλο μου ΚΝίτη, που ο πατέρας του διαγράφτηκε επειδή, σε δημοτικές εκλογές, κατέβηκε με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο σε καποιο δήμο της επαρχίας.  Όμως, μετεκλογικά, ως διαμεσολαβητής για την επαναπροσέγγιση, χρησίμευσε ο φίλος μου.

δ) μόνο τρελός μπορεί να πει ότι η ακύρωση του Φεστιβάλ υποκρύπτει πολιτικές διαφωνίες. Ναι, σιγά μην αναστήθηκε ο Τσολάκης, να ακυρώσει ξανά Φεστιβαλ της ΚΝΕ, όπως είχε κάνει στη Θεσ/νίκη το 1989.  Για την χρησιμοποίηση των μελών της ΚΝΕ στην προεκλογική περίοδο έγινε η ακύρωση. Αν αυτά προπαγάνδιζαν το φεστιβάλ από τις 2 ως τις 17 Σεπτέμβρη (μέρες ανακοίνωσης διεξαγωγής εκλογών και έναρξης Φεστιβάλ), τα μέλη της ΚΝΕ θα παρέμεναν ανενεργά τη μισή προεκλογική περίοδο.

ε) επαναλαμβάνω: διαγραφες μαζικού τύπου είχαμε πέρσι-πρόπερσι. Όμως τότε, είχαμε μια κολοσιαία πολιτική αλλαγή ενόψει, την αλλαγή των συσχετισμών στην επίσημη αριστερά. Και η κρίση στα ηγετικά κλιμάκια της ΚΝΕ είχε τις ρίζες της στο κόμμα. Τώρα, τι από τα δύο έχουμε; ο Συριζα ξανακάθησε στα αρχικά του ποσοστά. Ενώ και απο το Δεκέμβρη, που θα μπορούσε κανείς να πει ότι δημιούργησε αναστάτωση στην ΚΝΕ, σβήνονται τα οποια σημάδια. Αν ήταν, θα διέγραφε κόσμο μαζικά το Δεκέμβρη, ή τους πρώτους μήνες μετά από αυτόν, όχι τώρα, αφού τώρα θα "ξύπναγε μνήμες" άσχημες, και θα έκανε μεγαλύτερη ζημιά.

Μίλησα πρακτικά, με στοιχεία κι όχι με υποθέσεις.

από φοιτητής 21/09/2009 1:43 πμ.


Εγώ δεν έδωσα ούτε ένα όνομα, αν και ξέρω. Σε αντίθεση με κάποια άλλα ποστ που οργιάζουν με ονόματα από ΚΟΕ, ΣΥΝ, κλπ. Το έκανα γιατί απλά δε γουστάρω αλλά να μην υπερασπιζόμαστε και το ΚΚΕ ενάντια στους διεγραμένους λες και το σύστημα κυνηγάει το ΚΚΕ. Αυτό πάει πολύ.

από φοιτητής 21/09/2009 1:45 πμ.


Δηλαδή μας λες ότι ένας κνίτης δεν είναι υποχρεωμένος να ψηφίσει ΚΚΕ; Πολύ προχώ σε βρίσκω. Βέβαια εσύ μας το παίζεις και μη κνίτης...

Ο Τσολάκης αφού ασχολήθηκε με τις μαζικές διαγραφές στην Τασκένδη το 1955 προχώρησε και σε μαζικές δισαγραφές στην ΚΝΕ το 1988. Εκεί να δεις οικογένειες να διαγράφονται χωρίς πολλά-πολλά.

από πρώην κι εγώ 21/09/2009 2:57 πμ.


Χωρίς να έχω διαβάσει την συζήτηση απλά να πω ότι δεν μου φαίνεται λογικό να διαγράφουν "ανενεργά" άτομα εν όψη εκλογών. Αυτοί κάνουν το παν για να συγκρατήσουν τον κόσμο τους προφανώς για ψηφοθηρικούς σκοπούς.
Γιατί λοιπόν να διώξουν κόσμο 2 βδομάδες πριν τις εκλογές. Δεν βγάζει νόημα.

Υπάρχουν πάρα πολύ ανενεργοί οι οποίοι δεν διαγράφονται παρα μόνο μετά από υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα που ξεπερνάει τον 1 χρόνο που ορίζει το καταστατικό τους.

Αν όντως γίνονται διαγραφές, πρέπει να έχουν πολιτικό λόγο. Κι αφού γίνονται εν όψη εκλογών, ίσως να έχει σχέση μ' αυτό. Μπορεί οι διαγραφέντες να αποφάσισαν να μην τους ψηφίσουν. Μπορεί κάτι άλλο. Το σίγουρο είναι ότι παρά το πρήξιμο και τις "συνεργασίες" με τους καθοδηγητές τους εξακολούθησαν να εκφράζουν τις διαφωνίες τους.

από παλιος... 21/09/2009 9:59 μμ.


κάθε τόσο η ίδια ιστορία...ξέρετε, μου θυμίζει το κλασσικό σκηνικό,όταν ήμουν φοιτητής, με τον σεκίτη της σχολής να πηγαίνει συχνα-πυκνα και να πιάνει κάποιον κνίτη και να του λέει, δήθεν με εμπιστευτικό τόνο: "ξέρεις, πολλά στελέχη σας σκεφτονται να έρθουν σε μας..."!!! και,εν πάσει περιπτώσει,αν αληθεύει κάτι τέτοιο, πρέπει να ξέρετε ότι κάθε οργάνωση που είναι ΟΡΓΑΝΩΣΗ και οχι φιλικό παρεάκι, έχει συνέχεια αποχωρήσεις μελών,συνήθως ανενεργών και αφίξεις νέων...

από . 22/09/2009 μεσάνυχτα


Γι' αυτό τον διέγραψαν; Τι μαθαίνω νυχτιάτικα...

από δεν βρισκω νοημα 22/09/2009 12:50 πμ.


γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω αναλύσεις που στηρίζονται σε εικασίες και παραφιλολογίες σχετικές με το "Κ"ΚΕ, που όμως ποτέ δεν επαληθεύονται. Π.χ. διαβάζαμε σε αυτή τη ρημάδα ιστοσελίδα ότι "γίνονται συζητήσεις του ΘΠ με την ΚΟΕ" ή ότι "γίνονται συζητήσεις ώστε ο ΜΠ να αξιοποιηθεί σε κεντρικό ρόλο στο Συριζα". Και τι έγινε από όλα αυτά; τίποτα, για να μην πω το αντίθετο, ότι αυτοί ποτέ δεν έφυγαν από το "κύκλωμα" ΠΑΜΕ-ΚΝΕ κλπ.

Κι από τη στιγμή που βγήκαν εκτός πλαισίου δράσης, ακόμα και οι ίδιοι θεωρούν ότι καλώς διαγράφτηκαν.  Ναι, είναι υποχρεωμένος κάποιος ΚΝιτης να ψηφίσει "Κ"ΚΕ, αλλά, βλάκα, δεν είναι και το πιο εύκολο να το επαληθεύσεις ότι όντως το έκανε. Δεν έχει δα και πρακτορες στα ΚΤΕΛ.

Δεν είμαι στην ΚΝΕ, είμαι σε ανταγωνιστική προς αυτήν οργάνωση, αλλά, μιλώ ως επισκέπτης του site. Τέτοιες "συζητήσεις" είναι απαράδεκτες.Δεν μας βοηθούν να σκεφτόμαστε. Kαι νιώθω ηλίθιος που καθόμουν πέρσι και διάβαζα συζητήσεις τύπου "Η φράξια Μαυρίκου".

Περιμένω να αντικρουστούν τα επιχειρήματα που έγραψα παραπάνω και να σκεφτούμε τι είδους άτομα είναι αυτοί που διασπείρουν ειδήσεις τύπου "άκουσα ότι" "πρόσφατα έμαθα", ακόμα και για οργανώσεις όπως την ΚΝΕ.


Ή όταν βλέπεις "Κ"ΚΕ (όπως γράφεις) σε πιάνει η ευαισθησία; Πριν λίγες μέρες είχαμε το "διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ", μετά το "διασπάται η ΚΟΕ". Εγώ πάντως αντί για "επισκέπτη του site" θα σε ήθελα μάχιμο στην αντιπληροφόρηση. Το "Κ"ΚΕ μην το αντιμετωπίζεις σαν αριστερό κόμμα. Δες τι έκανε το Δεκέμβρη. Δες τι λεφτά παίρνει από τη Ζίμενς και το Γερμανό.

από Μπρεζινσκι 22/09/2009 1:08 μμ.


Πόσα λεφτα παίρνει από τη ζιμενς και το Γερμανο?
Και λες μάλιστα,για δες πόσα παίρνει.

Ημουν και πάντα θα ειμαι διατεθειμένος να μετέχω σε συζητησεις με ουσιαστικές πολιτικές διαφωνίες.... Θα λεγα μάλλον πως στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είναι και καλή αξιοποίηση ενός τμηματος του χρόνου μου.

Σε τέτοιες συζητήσεις με καλοπροαίρετους καθόλα σεβαστούς πολιτικούς αντιπάλους χαίρομαι να μετέχω, όπως πιστεύω πως χαίρονται να μετέχουν και αυτοί.

Σε γαυγίσματα όμως και τσιρίγματα τρωκτικών, σε επεισόδια του θαυμαστού κόσμου των ζώων....Καληνύχτα σας.

ΠΑΜΜΕΓΓΙΣΤΟΣ ΕΡΜΗΣ , ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

από Περαστικός επισκέπτης 22/09/2009 2:13 μμ.


Τι λεει δλδ;Οτι τα παίρνει ο περισσός από το κράτος χοντρά και κάνει μπιζνες με δικό του μαγαζί;Εσύ πως το βλέπεις δλδ?
Να πλήρωνε τον ΔΟΛ να κάνει την προπαγανδιστική δουλειά του;
Αυτά δεν τα λένε οι κωλοπασόκοι της γειτονιά σου;
Και βρήκες και ποστ να τα πεις...Αντι να πείς τίποτα σοβαρό, όπως πχ
ότι σε αυτό το κόμμα με τη δομή που έχει θα έρχονται και θα παρερχονται σταθερά, ότι στο εργατικό κίνημα είναι μονίμως μόνο του και ευλογάει τα γένια του, ότι στο Δεκέμβρη έβριζε περισσότερο τους κουκουλουφόρους και καλά αλλα δεν στήριξε και κανέναν χωρίς...τσαμπουνας ένα λινκ και σιγα τα ωα...
Καλα κάνει και κάνει μπιζνες τέτοιου είδους...
Και εγώ που δεν ανήκω εκεί δεν θέλω να υποχρεώνονται οι συντροφοί μου στον κάθε μαλάκα και κα΄νουμε ντου στα φωτοτυπάδικα ενός πανεπηστημίου για να βγάλουμε τα υλικά μας..Αν θέλαμε να βγάλουμε για όλη την ελλάδα τι θα καναμε..

Θα έπαιξε καμία αντιπαράθεση για το σύνθημα ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

από Λένα 22/09/2009 2:53 μμ.


Ότι το ΚΚΕ τα παίρνει από το κράτος το λένε ΟΛΕΣ οι οργανώσεις της Αριστεράς. Πέρα από τις δηλώσεις Κοροβέση, αν διαβάσεις λίγο Κόντρα θα δεις συνέχεια τέτοια δημοσιεύματα.

Τώρα εσύ μου λες ότι δεν πειράζει που το κράτος χρηματοδοτεί το ΚΚΕ χωρίς προσχήματα. Λες να μην ξέρει τι κάνει το κράτος;

από @ 22/09/2009 2:56 μμ.


8a mas xalage dld na exei o xoros ena diko tou typografeio,opou na to diaxeirizontai oles oi omades i na vgazei kai kapia esoda??ama 8eleis  na idryseis kati tetoio kai na exei nomiki morfi,8a prepei na exei mia morfi nomikou prosopou(oxi AE aparaitita)alla 8a exei na kanei me fragka,logistika vivlia klp.
den ginetai allios!ektos an protimame na trexoume ston ka8e fereto..
gia na min poume oti ginomaste mikrastoi k mikroafentika

Na kanoume kritiki sto KKE ekei pou yparxei logos.kai yparxoun apeiroi!
ta epixeirimata tou pasok k Pagkalou  den mas aforoun.

από .. 22/09/2009 3:02 μμ.


Ρε εδώ υπάρχει ρύθμσιη που τυπώνουν αφορολόγητα όσα θέλουν.

Η Τυποεκδοτική δεν είναι το φωτοτυπικό της ΚΟΑ.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;;;;

Βλέπεις κανέναν να τι λέει σε οργανώσεις που βγάζουν δικές τους εφημερίδες;

Έλεος με τους μεταμφιεσμένους κνίτες.

από @ 22/09/2009 3:10 μμ.


file na kaneis kritiki
sto oti ta perneis me apey8eias ana8eseis apo to kratos(dld  sto oti kratikodiatoi)
sto oti ta xei kanei plakakia k me ton opap kai pernei kai apo ekei
sto oti ola ayta den ta apodexontai k oti kanoun kolotoumpes..

kai oxi 'oti exei typografeio to kke kai vgazei genikos fragka'
giati kala kanei!

από Ελεος 22/09/2009 3:38 μμ.


Ελεος τη σας πειράζει εσάς τη κάνει η ΚΝΕ??Αμα ήταν ανενεργοί για ποιο λόγο να μπουν στην ΚΝΕ?Έτσι για να λένε οτι είναι?
Δεν έχετε με τη να ασχοληθήτε και με τη να προβοκάρετε την ΚΝΕ και μιλάτε για διαγραφές?Ελεος με τις Τατιανιές!

Άρα υπάρχει ζήτημα. Αλλλιως σε κρατάνε στη λίστα μέχρι να σου βγει η ψυχή. Αν είχαν σκοπό να μην ψηφίσουν και το έλεγαν ανοιχτά σίγουρα θα τους δημιούργησε πρόβλημα. Αν μάλιστα έχει και σχέση με την ακύρωση του Φεστιβάλ της ΚΝΕ στον Πειραιά τα πράγματα είναι σοβαρά.

@@

από .. 22/09/2009 4:12 μμ.


@ κάνε κριτική σ' αυτό που εσύ νομίζεις στο ΚΚΕ. Άνοιξε ένα ποστ και άρχισε ενα το κράζεις όπως κάνω κι εγώ. Μην γράφεις ότι "θα μας κάνουν..." την άποψή μου εκφράζω. Εγώ το ΚΚΕ δε το πάω γι' αυτά που έγραψα παραπάνω. Θεωρώ ότι είναι αστικό κόμμα που έχιε επιχειρήσεις για να βγάζει λεφτά. Διαγράφει κόσμο για να παραμένει στο 6-7% και να μπορεί να έχιε το μαγαζάκι του.

από δεν βρισκω νοημα 22/09/2009 4:50 μμ.


αλλά δεν παίρνω απάντηση.

Για μένα, είναι πολύ λογικό, να μην γίνεται κομματικό φεστιβάλ μεσούσης της προεκλογικής περιόδου.

Έψαξα και είδα ότι κανένα φεστιβάλ ΚΝΕ στον Πειραιά δεν ακυρώθηκε, φέτος.

Να και το λινκ

http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=4/7/2009&id=11055&pageNo=13&direction=1

Άρα, τι γκαιμπελισμούς αμολά καθένας εδώ πέρα;

Επίσης, λέει ο άλλος ότι υπάρχει "ρύθμιση" (αποκλειστικά, προφανώς, για το "Κ"ΚΕ)΄για να μη φορολογείται. Όμως, το θέμα είναι με τη φορολόγηση του χαρτιού και τις κρατικές διαφημίσεις. Κάτι που ισχύει για όλες τις εφημερίδες ("Ρ", Αυγή, Πριν, Εποχή): βάζουν κρατικές διαφημίσεις και έχουν ατέλεια στο χαρτί. Άποψή μου είναι πως για πενταροδεκάρες δεν χρειάζεται να βάζεις διαφημίσεις του κράτους. 

Αλλά, άλλο το ένα κι άλλο πράγμα το άλλο.

Και τέλος πάντων, 5 άτομα δεν είναι "μαζική διαγραφή" για οργάνωση σαν την ΚΝΕ, αλλά για άλλους, μικρόκοσμους. Και εδώ, έχουν κάποιοι ανάγει σε "κρίση" σχεδόν, το ότι ένας δεν ψήφισε . Αλλά και πάλι, 5 άτομα να λένε, σε μια οργάνωση σαν την ΚΝΕ που γράφεται και η "κουτσή Μαρία", ότι δεν θέλουν να ψηφίσουν, πάλι, πολιτικό δεν είναι το θέμα. Πολιτικό θα ήταν για μια οργάνωση κάτω των 100 ατόμων.

Πολιτικό θέμα ήταν, όντως, το περσινό, με τις διαγραφές στελεχών της ΚΝΕ. Που και πάλι, δυστυχώς, οι συζητήσεις εδώ ήταν απαράδεκτες και δεν βγήκε νόημα (προσωπικά, περισσότερα κατάλαβα από τα μισόλογα παιδιών από ΚΝΕ, τα οποία, πραγματικά, τα παραδέχομαι για τα "κλειστά στόματά" τους). 

Αν θα'θελα κάτι να ρωτήσω τον ΜΠ και τον ΘΠ, μολονότι δεν τους ξέρω προσωπικά, θα ήταν για την άποψή τους και για το πόσες φορές ξεράθηκαν στο γέλιο με τα όσα γράφονταν γι' αυτούς πέρσι.

Λοιπον, ή στοιχεία, ή ας το λήξουμε κάπου εδώ.


είμαι ο ίδιο που έγραψε με αυτό το ψευδώνυμο πιο πάνω. Δεν έχω καταλάβει τι σε κόφτει όμως να υπερασπιστείς το ΚΚΕ τόσο πολύ. 5 άτομα είναι 5 άτομα. Μου θυμίζεις τους σταλινικούς που λένε "ο Στάλιν σκότωσε μόνο 2 εκατομμύρια" δεν είναι πολλοί σε σχέση με το μέγεθος της Σοβ. Ένωσης". Βέβαια αν εμείς ξέρουμε για 5 άτομα σε ΜΙΑ πόλη ποιός ξέρει τι έχουν στο μυαλό τους. Το 1989 έτσι ξεκίνησαν και τελικά διέγραψαν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ΚΝΕ. Μιλάε για 15.000 άτομα

από αφήστε τα ψεμματάκια 22/09/2009 5:19 μμ.


με τον αναπτυξιακό νόμο, τον νόμο που υποτίθεται ότι το "Κ"ΚΕ πολεμά σφόδρα, γιατί δίνει το δικαίωμα στην πιο κρατικοδίατη τάξη της κοινωνίας, τους καπιταλιστές να τρώνε με χρυσές κουτάλες από τα λεφτά των φορολογούμενων -ως επί των πλείστων- εργαζομένων.

Και εκτός αυτού η επένδυση δεν αφορά ούτε μια νέα θέση εργασίας!
Τα παίρνουν από τον κρατικό κορβανά, όπως όλοι οι καπιταλιστές, για να γεμίζουν τα χαρτοφυλάκιά τους και να ενισχύουν τις επιχειρήσεις τους.

είναι πολύ απλά τα πράγματα.

από . 22/09/2009 7:51 μμ.


γιατί ο κνίτης από πάνω την είδε μπάτσος και δεν επιτρέπεται να σχολιάζουμε μέχιρ να εμφανιστούν στοιχεία.

από δεν βρισκω νοημα 23/09/2009 12:15 πμ.


αυτός που ζητά στοιχεία, για να κρίνει, είναι μπάτσος (και ΚΝίτης), ενώ αυτός που διακινεί φήμες και σχολιάζει γεγονότα που δεν έχουν επαληθευτεί είναι ο σωστός, ο επαναστάτης. Ε, όχι. Δεν θα χαρίσω την λογική στην ΚΝΕ, όπως κάνεις εσύ, που (κι εσύ) μιλάς εκ μέρους των μη ΚΝιτών (και παίρνεις στο λαιμό σου όλους μας)..


Δε θα βγει μετά ο Ριζοσπάστης και θα λέει ότι σοτ Indymedia δίνουν ονόματα; Ή μήπως είναι λογική ουσιαστικά να μας γράφει ο κνιτομπάτσος ότι από την ΚΝΕ δε διαγράφουν;

από Περαστικός Επισκέπτης 23/09/2009 12:37 πμ.


που στηρίζουν το Μασοκ λέγανε ότι ήλθε ο Ερντογάν αλλά δεν ήλθε. Και τι με νοιάζει εμένα τι λένε οι οργανώσεις της αριστεράς.Θα τους βλέπαμε και αυτούς αν μπαίνανε στο μπουρδελο τη βουλή τι θα κάνουν. Μαρτυράς μου η ιστορία.... Τον κοροβέση τι τον πέταξες;Για να ενισχύσεις τη θέση σου με έναν άνθρωπό που λέει Δευτέρα καταγγέλω, τρίτη μετανιώνω τετάρτη παραποιήσαν τις δηλώσεις μου και πέμπτη ζήτω το βουλευτιλίκι μου;
 Το κράτος χρηματοδοτούσε και τους μιχαλολιάκους και τους κρυστάληδες και τα κόμματα και γενικά κάνει τη δουλεία των αφεντικών. Δεν αμφιβάλλω ούτε υπερασπίζομαι κανα ΚΚΕ όπως φαντάστηκες και ήθελες πολύ

Εγώ σου είπα ότι δεν είναι λόγος αυτός σοβαρός να επιτίθεσαι ακόμη και σε ένα αστικό κόμμα. Μαγκιά του που τα παίρνει και έχει τα μέσα να προπαγανδίζει ότι του καπνίζει. Από αυτή τη μπάντα το έθιξα και είπε καποιος σύντροφος παραπάνω πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να αναλύσουμε εδώ(τα εκδοτικά μας κλπ).

Μεταμφιεσμένοι πασόκοι είστε εσείς και αγχωθείτε πολύ αν το κάνετε ασυνείδητα.
Και αν διέγραψε 5-10 άτομά καλά έκανε...5-10 λιγότεροι...εσάς τους αριστερούς και υπολοίπους τι σας κόφτει και αρχίσατε να τσαμπουνάτε ότι να 'να;

Εσείς θα είστε χειρότεροι έτσι όπως κανετε μεγάλώσετε σαν οργανώσεις. Πετάτε οτι να 'ναι και το παίζετε και αριστεροί και δεν ξερω εγώ τι άλλο. Αφού δεν το πάτε το ΚκώμαΕ τι μας ζαλίζετε με τις διαγραφές; Για αυτό σας βγαίνουν οι κνίτες στα αμφιθέατρα και στις παρέες απο πάνω συνήθως και γραφικοποιείστε ώρες ω΄ρες(γνώμη μου)

Αντι να πιπιλάτε τις φήμες του περισσυ και του Πάγκαλου διαβάστε και κανένα Κροπότκιν,Μαλατέστα,Μπούκτσιν μήπως και δείτε λιγο διαφορετικά πράγματα και σταματήστε την Καλημέρα ζωή και τη Λάμψη στο ιντυ. Αν θέλουμε βλέπουμε και μόνοι μας σαπουνόπερες και καλύτερες.

Μπάτσοι και χωροφυλάκοι είναι το κράτος , δεκά νοματαίων αφέντηδων και θέλει τσάκισμα  απο την κορφή ως τα νύχια όπως το έιχε πεί ο Χατζιδάκις κάποτε αν θυμάμαι καλά.(τον λέω γιατί αυτόν λογικά θα τον τιμάτε)


από Λένα 23/09/2009 1:28 πμ.


"Αστικά κόμματα είναι... καλά κάνουν και παίρνουν λεφτά". Αυτό είναι πεσιμισμός και τίποτα παραπάνω. Ισοπεδώνεις όλες τις αριστερές οργανώσεις και ουσιαστικά τις λες.. πασόκικες. Καθόλου μα καθόλου πρωτότυπο για... κνίτη. Αν το ΚΚΕ θέλει να παίρνει λεφτά από το κράτος, από δήμους (διάβασε σχετικές καταγγελίες παλιότερα όπου Δήμοι έδιναν οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ), από την Εκκλησία, από το Γερμανό ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ να το μάθουν όλοι. Το ίδιο ισχύει για όλα τα άλλα αστικά κόμματα εννοείται. Να ξέρεις επίσης ότι πολλοί κνίτες διαφωνούν με αυτές τις κινήσεις του ΚΚΕ. Οι κνιτομπάτσοι πάλι όχι.

από Περαστικός Επισκέπτης 23/09/2009 11:42 πμ.


¨Οταν σου προσφέρει κάποιος ένα φαγητό δεν δοκιμάζεις ξεχωριστά το αλάτι, το πιπέρι και όλα τα υλικά που περιέχει.
Απάντησα σε 7 παράγράφους και όχι δυνόητα και ακαταλαβίστικη γλώσσα.
Εσύ προτιμάς να με βγάλεις ΚΝΙΤΗ..(χαχαχα...καλό!)

Σου είπα ότι αυτά τα αστικά κόμματα τα παίρνουν και κάνουν τη δουλειά του κράτους και των αφεντικών. Υπέφερε γαι λίγο και προσπάθησε να διαβάσεις τι έγραψα και μην απαντάς ότι ήθελες έτσι και αλλιώς να πείς.
Ωστε υπάρχουν κνίτες που διαφωνούν με αυτές τις κινήσεις του κώματος έεεε;
Μάλιστα. Μετά αναρωτιούνται γιατί τους λέμε ότι τους λέμε.Ας σηκωθούν να φύγουν τότε για να κάνουν τη χάρη στην τρολιά της αγαπητής που έχει πληροφορίες.
Να προσθέσω ακόμα και εγώ μία. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι στο τρίτο υπόγειο το ΚΚΕ κάνουν πειράματα προσπαθώντας να κλωνοποιήσουν κουνούπια που αν θα σε τσιμπάνε θα ραπάρεις αυτόματα τη διεθνή και όλα τα άπαντα του λένιν ανάποδα. Το αντίδοτο το έχει όμας αναρχικών η οποία ψεκάζει τον κόσμο καθημερινά από τώρα για να μην τους πιάσει η αρρώστια.
Αναμένουμε μαζική αποχώρηση στελεχών που έχουν οικολογικές ανησυχίες και διαμαρτύρονται ότι βασανίζονται ζώα.

Ωϊμέ, το τρολάρισμα φτάνει στο ρεφραίν σε λιγα πόστς. Εγώ το έκανα το καθήκον μου στο κουπλέ...χαιρετώ και αφήνω ένα αλφάδι να με μνημονεύετε...

από Μπρεζίνσκι 23/09/2009 11:52 πμ.


1. Ασε τα μικροαστικά ζουμια. Αν δηλαδή η τυποεκδοτική αε, επαιρνε τα φραγκα και ταυτόχρονα δημιουργούσε θέσεις εργασίας θα μίλαγες ή όχι μανταλένα?
Προφανώς και θα μίλαγες. Γιατι ο αναπτυξιακός νόμος δεν είναι αντιλαικός όποτε δε δημιουργεί θέσεις εργασίας αλλά εν γένει και κατ αρχήν. Βεβαίως εσύ δε θα μίλαγες για αυτόν τον λόγο αλλά επειδή είναι μέσα και η Τυποεκδοτική.

2.Το ΚΚΕ ουδέποτε έκρυψε τη σχέση του με την Τυποεκδοτική. Ούτε βεβα'ίως την ονόμασε ποτε επιχειρηση λαικής βασης, σοσιαλιστικό μαγαζί κοκ. Είναι μια ΑΕ κάποιου μεγέθους (οχι βεβαίως το μεγαθήριο που παρουσιάζεις) και ακριβως ως τέτοια λειτουργεί. Με κέρδη και ζημίες. Κινούμενη στο νομικό πλαίσιο που ορίζεται για τις ΑΕ.
Το να γαυγίζεις φρίττοντας : ¨Εχει ΑΕ, εχει ΑΕ¨ δεν λέει απολύτως τίποτα.
Καλύπτει μέσω αυτής τις τεράστιες ανάγκες του κόμματος σε εντυπο υλικό το οποίο κοστίζει, οπότε χρειάζεται και έσοδα. Όταν πρέπει να βάλεις αφίσσες και στην ανω κωλοπετινιτσα σημαίνει ότι κάπου πρέπει να τις βρεις. Δεν έχεις να καλύψεις Εξαρχεια μετς πατησιων καλαμαρια τουμπα. Αλλά όλη την ελλάδα.
Παρόλα αυτά δεν μου δημιουργει καμία αυταπάτη, ουτε η ρητορεία του κκ εμπεριέχει κάποια, όσον αφορά τους αντιλαικούς αναπτυξιακούς νόμους και γενικά τα του συστήματος.
Ας το καταργησει η λαική πάλη κι ας φαληρίσει η Τυποεκδοτική.

3.Το να ταυτίζεις το μικροαστικό με το κοινοβουλευτικό είναι μια παπαριά και μιση που μάλιστα δηλώνει για τον φορέα αυτής της άποψης έναν ακρατο μικροαστισμό.
Την άποψη αυτη ουτε καν την τοποθετεις σε συγκεκριμένα ιστορικά πλαίσια οπότε θα μπορούσε να υπάρχει κουβέντα. Την τοποθετεις εξωιστορικά (πάντα κοινοβουλευτισμός = μικροαστισμός ή αστισμός ή κρατικοδιαιτισμός) οπότε α-ιστορικά, μεταφυσικά.  
Όσο για τη συμμετοχη του κκ στο κοινοβούλιο αυτή πάει πακέτο με κάποια πράγματα.
Μισθούς, επιδοτήσεις κτλ. Καθώς και με μια λειτουργία που προσιδιάζει σε επιχείρηση. Εννοώ εδω : Κρατημα βιβλίων, έλεγχο από ορκωτους λογιστες των οικονομικών κτλ.
Σοβαρή συζήτηση μπορεί να γινει μόνο για την επιλογη (ή κατω απο τις δοσμένες ιστορικές συνθήκες ,αναγκαιότητα) του κκ να συμμετέχει στο κοινοβούλιο.
Για τα παρελκόμενα και μάλιστα κάτω από ένα ηθικοπλαστικο, κρυπτοχριστιανικό βλέμμα δεν μπορεί να γίνει συζήτηση αλλά παπαρολογία.
Τα δεδομένα στο 2ο σκέλος (μισθούς οικονομικά κτλ) είναι ότι κανενα πρόσωπο δεν κρατάει τα λεφτα αλλά πάνε για τις αναγκες του κόμματος.
Μόνο αν για αυτά τα δεδομένα έχεις άλλα στοιχεία μπορεί να γίνει μια κάποια κουβέντα.

4.Είναι εντυπωσιακή η ευκολία με την οποία είσαι διατεθειμένη να αποδεχτείς την ΠΑΣΟΚοφιλολογία για να στηρίξεις και να χτίσεις μια ηθικοπλαστική αντιπαράθεση με το ΚΚΕ. Είναι φανερή η μεσσιανικότητα με την οποία αντιμετωπίζεις την έννοια "αριστερά" και γίνεται ακόμα πιο φανερή μία από τις κατάρες του σύγχρονου καπιταλισμού, η χριστιανικλή ιδεολογία του απλοικού δίπολου καλό κακο και η γλοιώδης επίκληση στο συναίσθημα.

αν σου αρέσουν τα (μη) επιχειρήματα παγκαλου, κοροβέση και λοιπων εντεταλμένων βλακέντιων. Με γεια σουκαι χαρά σου.

Πάντως ίδια πράγματα και πιο καλά τα λέει ο Κρατζαφέρης και η ελευθερη ωρα.
Αναρωτιέμαι γιατι άραγε δεν αναφέρεις και τα ονόματα αυτών αλλά μόνο τον Κοροβέση. Δεν θα ναι καλό για το προφίλ σου?

ΠΑΜΜΕΓΓΙΣΤΟΣ ΕΡΜΗΣ, ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ

από Μπρεζινσκι 23/09/2009 11:54 πμ.


Στο 1. Γιατι ο αναπτυξιακός νόμος είναι αντιλαικός, όχι οποτε δε δημιουργει θέσεις εργασίας, αλλα εν γένει και κατ αρχην

από Ελ Τσίνο 23/09/2009 1:27 μμ.


Όντως, το ΚΚΕ δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση του με την Τυποεκδοτική (κ άλλες επιχειρήσεις), ούτε το ότι αυτή λειτουργεί με νόμους αγοράς και ζήτησης.

Αυτό τι σημαίνει; ότι όταν μαθαίνουμε πως οι εργαζόμενοι στην Τυποεκδοτική δουλεύουν 12 και 14 ώρες κόκκινα μεροκάματα θα το κάνουμε γαργάρα επειδή συμβαίνει κ σε άλλες επιχειρήσεις; Είναι άλλοθι μήπως αυτό για να εκμεταλλέυεται η Τυποεκδοτική με τέτοιο τρόπο τους εργαζόμενους;

Είναι αλήθεια ή όχι ότι στο Ριζοσπάστη και στον 902 υπάρχουν δημοσιογράφοι που δουλεύουν ΤΣΑΜΠΑ ή με το αίσχος των δελτίων; Προφανώς από το ΚΚΕ θα περίμενε κάποιος αφελής αριστερός άνθρωπος να μην ακολουθεί τις ίδιες ακριβώς πρακτικές με αυτούς που υποτίθεται ότι πολεμά... Αφελής βέβαια, επαναλαμβάνω...

Και τέλος, να θυμίσω ότι πριν από μερικά χρόνια στο χώρο του βιβλίου έγιναν κινητοποιήσεις εξαιτίας απολύσεων που είχε κάνει το βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Εποχή... Για να μην αναφέρουμε τα έργα και τις ημέρες δημάρχων του ΚΚΕ ( βλ. Ρογκάκος στο Βύρωνα) και πόσες απολύσεις εργαζομένων είχαν κάνει... 

Αγαπητοί ΚΚΕδες, θα συμφωνήσετε κ εσείς ότι σε κάτι πρέπει να διαφέρετε από όσους βρίζετε όπου κ όταν σας παίρνει...

από Λένα 23/09/2009 1:59 μμ.


Διαβάσα τα γραφόμενα του Μπρεζίνσκι και του alter-ego του πιο πάνω. Ο καλός και ο κακός μπατσοκνίτης. Ο ένας παραδέχεται ανοιχτά ότι είναι ο άλλος λέει ότι δεν είναι.

Κοινός παρανομαστής: Το ΚΚΕ επιτρέπεται να κάνει τα πάντα. Μπορεί να τα παίρνει από το κράτος αλλά δεν εξαρτάται από αυτό. (Σε σημείο να γράφουν ότι να χρεωκοπήσει η τυποεκδοτική από το λαϊκό παράγοντα, σα να λέμε εμείς θα γίνουμε εξουσία κι ας μας ανατρέψει ο λαός).

Το ΚΚΕ λοιπόν μπορεί να διαγράφει, να έχει μετοχές, να απολύει, να εξαναγκάζει σε απλήρωτη εργασία, να είναι μόνο αυτό που έχει λόγο στο ποιος μπαίνει, ποιος φεύγει. Το ΚΚε αυτή η υπέρτατη έννοια, απρόσωπο, μπορεί να κάνει ότι κάθε άλλο καπιταλιστικό/αστικό κόμμα αλλά... αυτό είναι υπεράνω κάθε κριτικής. Όποιος το κριτικάρει είναι πασόκος, αντικομμουνιστής, τρωκτικό, ναυάγιο αλλά αν το θελήσει το μεγάλο ΚΚΕ μπορεί να σε αφήσει να το ψηφίσεις χωρίς βέβαια να λογαριάζει την άποψή σου.

Καληνύχτα κνιτάκια, η ζωή έχει πλάκα.

Ο "μη κνίτης" μας λέει ότι δε σε διαγράφουν με τίποτα από το "Κ"ΚΕ το οποίο διατηρεί μεγάλες λίστες για να φαίνεται ισχυρό. Αυτό του φαίνεται σοβαρό δηλαδή; Ή του φαίνεται σοβαρό να λέει ότι το κράτος στηρίζει την Τυποεκδοτική ενάντια σε Τεγόπουλο-Λαμπράκη; Δεν είναι ξεκάθαρο ότι η ΝΔ θέλει να δυναμώσει το "Κ"ΚΕ γιατί τα έχουν βρει σε μια σειρά τομείς; Που ήταν το "Κ"ΚΕ στου; Ολυμπιακούς οεο; Που ήταν το "Κ"ΚΕ για το Βοτανικό; Ποια είναι η θέση του "Κ"ΚΕ για τον Αχελώο;

από Aftes 23/09/2009 7:59 μμ.


OI συζητησεις ανοιγουν εδω μονο παραμονες εκλογων θα πρεπει να πουμε σε ολους τους Πασοκους που εκμεταλευονται το μέσο,η Σ.Ο δεν φερει ευθυνη μέσο ειναι ο καθενας γραφει οτι θελει,οτι αυτες τις μερες ειναι η επετειος της Παραδοσης απο το ΠΑΣΟΚ  του ηγέτη ενος αυτονομιστικου Κινηματος σε ενα φασιστικο κρατος οπου σαπιζει ολα αυτα τα χρονια στις φυλακες απο ενα λοιπον τετοιο κομμα οτι λασπη και αν ερχεται ειναι παρασημο.Και θελοντας να μιλησω για τις αμοιβες γιατι και εγω σα φοιτητης δουλεψα στη Τυποεκδοτικη.Αν ενας απο τον αυτονομο χωρο δουλεψει σε ενα καφενεδακι μεσα σε μια καταληψη θα πει :Συντροφοι αν δεν μου δωσετε οσα παιρνουν στα flocafe θα σας φερω την επιθεωρηση εργασιας???Οχι φυσικα γιατι νιωθει οτι προσφερει στο πολιτικο του χωρο.Με την ιδια λογικη δεν ζηταμε και εμεις 1400 αλλα σιγουρα παιρνουμε περισσοτερα απο οσα δινει ο Μπομπολας και με ενσημα.Ειναι πολιτικη προσφορα να δουλεψεις εκει.Νταξει ρε  Πασοκοι ειστε στα προθυρα του διορισμου στο δημοσιο αλλα μη μας πρηξετε και τα ουμπαλα...

από Περαστικός Επισκέπτης 23/09/2009 9:50 μμ.


και μαζί με την ανυπέρνλητη ηλιθιότητα σου να τσουβαλιάζεις απόψεις χωρις καν να κάτσεις να τις διαβάσεις μας πάτησες και μας έσβησες. Άντε ποιος ξέρει και ' συ τι κουτάβι θα είσαι σε κανά και καλά σούπερ ντουπερ επαναστατικό κόμμα.

Οταν διαιρείς με το μηδέν δεν βγάζεις τίποτα γιατί υποθέτω ότι μαλλον μας εκμηδένισες με το κοινο παρονομαστή. Σχολείο δεν πήγες; Τώρα άρχισε να πάλι και εσύ μπουρμπουλιθρίζεις κουκουεδοπαγκαλοκοροβέσηδες μπας και σου πετάξουν κανα ξροκόμματο.

εγώ δεν κριτικάρω το ΚΚΕ απλά. Το θεωρώ εχθρο μαζί με τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους και κομματικοδίαιτους οποιασδήποτε δράσης μου. Σα και του λόγου σου δηλαδή.Εμένα πάντως Δεν μου καίγεται καρφί αν διαγράφει πάντς που ωραία το κόλλησες μαζί και τα υπόλοιπα ...Την επόμενη που θες να τρολάρεις στο ιντυ να κρατάς ένα επίπεδο ακόμη και σε αυτό εκτός και αν έχεις κανει και εσύ καποια φεγγάρια εκεί με τα κομματοσκυλα και τραβάς ζόρια..Τότε σε συγχωρώ...


Τα υπόλοιπα στα πηγαδάκια σας Ιζνγκούντ αριστερούληδες και τρα λα λα κομμουνισταράδες που σας βλέπουν τα αφεντικά και κλάνουν πομολα μην ζητήσετε περισσότερα για να ξεπουληθείτε... Αποχωρήστηκε η δεσποινίς το γιογιό και την ικανότητα να διαβάζει  και είπε να μας χέσει....Βρε ουστ! Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να μάθετε και εσέις να μιλάτε να συμφωνείτε και να διαφωνείτε....Κάθεστε και βρίζετε τους χαζοκνίτες όταν δεν βρίσκετε καθρέφτες και όταν ζορίζεστε τα ανακωτένετε όλα μαζί και τα σερβίρετε...

Αλλά από την ίδια ρίζα τραβάτε και εσείς νερό να ψηλώσετε θα μου πεις...
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License