Παρκα Πατησίων και Κύπρου - Ναυαρινου και Χαριλαου Τρικουπη

σειρα απο videos που παρουσιαζουν τις δρασεις γυρω απο τα παρκα

σειρα απο videos που παρουσιαζουν τις δρασεις γυρω απο τα παρκα

http://www.youtube.com/watch?v=MuuNUOPQbHs&feature=player_embedded

δειτε ολα τα video εδω

http://www.youtube.com/user/Diypr0ducti0ns

από Barbarossa 19/09/2009 10:50 μμ.


για να έχουμε και να ξαναέχουμε. Οι καταλήψεις στο Βερολίνο ονομάζονται πλέον house-projects ή former-squats. Πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι καταλήψεις με τον χαρακτήρα που ώφειλε να κρατήσει το κράτος σαν δείγμα ελάχιστου σεβασμού προς την ιστορία της πόλης και τις ιδιεταιρότητες της "ένωσης" της χώρας και πρόλαβε να πουλήσει τα κτίρια σε ιδιώτες αμέσως μετά την πτώση του τείχους, όταν νέοι άρχισαν να καταλαμβάνουν κτίρια, με τον αριθμό καταλήψεων να φτάνει και τις τριακόσιες. Σταδιακά με ελικόπτερα, αύρες και γερμανόμπατσους ξεκίνησε να εκκενώνει καταλήψεις και να πουλάει κτίρια, με αποτέλεσμα (σχεδόν) όλες οι καταλήψεις να πληρώνουν νοίκι σήμερα.

από Barbarossa 19/09/2009 11:02 μμ.


Κήπους με λαχανικά που φρόντιζαν γείτονες ανεξάρτητα πολιτικών φρονημάτων σε ελεύθερους χώρους ανάμεσα σε μπλόγκ πολυκατοικιών, κίνηση που κυνήγησε η κυβέρνηση με περισσότερο φόβο. Πλέον δεν επιτρέπεται να φυτεύεις ωποροφόρα δέντρα σε πλατείες και παιδικές χαρές σκύλων, παρά μόνο ανθοφόρα λουλούδια. Καλό ε?

ok

από to teleio 19/09/2009 11:43 μμ.


den iparxei pouthena alla ekei einai 2-3-4 bhmata pio konta apo to ellanta

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License