20 άτομα πέθαναν στο Πακιστάν στην προσπάθεια τους να πάρουν αλεύρι που μοίραζε ΜΚΟ

Τουλάχιστον 20 γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν στο Πακιστάν, όταν ποδοπατήθηκαν, προσπαθώντας να πάρουν αλεύρι που διανεμόταν δωρεάν

Τουλάχιστον 20 γυναίκες και παιδιά σκοτώθηκαν σήμερα στο Καράτσι του νοτίου Πακιστάν, όταν ποδοπατήθηκαν κ;αι πέθαναν από ασφυξία προσπαθώντας να πάρουν αλεύρι που διανεμόταν δωρεάν από φιλανθρωπική οργάνωση σε τζαμί για το ραμαζάνι, ανακοινώθηκε από αστυνομικές και νοσοκομειακές πηγές.

Παραλάβαμε μέχρι στιγμής τα πτώματα 20 γυναικών και κοριτσιών καθώς και τουλάχιστον 30 τραυματίες", δήλωσε ο Αμίν Χαν, ιατροδικαστής σε νοσοκομείο της οικονομικής πρωτεύουσας του Πακιστάν.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License