5 εργάτες νεκροί σε ουρανοξύστη στην Κίνα

5 εργάτες σκοτώθηκαν όταν το αναβατόριό τους έπεσε από τον 27ο όροφο του υπό κατασκευή κτιρίου 118 ορόφων στο Χονγκ Κονγκ, του 3ου ψηλότερου στον κόσμο

Πέντε εργάτες έχασαν την ζωή τους και αγνοείται η τύχη ενός έκτου στον υψηλότερο ουρανοξύστη του Χονγκ Κονγκ όταν ένα αναβατόριο έπεσε ξαφνικά σήμερα από τον 27ο όροφο στον οποίο εργάζονταν.

Το αναβατόριο έπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία από τον 27ο από τους συνολικά 118 ορόφους του Διεθνούς Κέντρου Εμπορίου (ICC) και ακινητοποιήθηκε στον 10ο όροφο.

Τα πτώματα τριών εργατών βρέθηκαν από τους πυροσβέστες λίγο μετά το δυστύχημα στις 13:20 τοπική ώρα, ενώ δύο ακόμη πτώματα βρέθηκαν αργότερα και ενός η τύχη αγνοείται και εκφράζονται φόβοι ότι είναι νεκρός.

Το ύψους 484 μέτρων κτίριο είναι υπό κατασκευή και θα είναι το υψηλότερο στο Χονγκ Κόνγκ όταν θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του το 2010. Το κτίριο του ICC θα είναι το τρίτο υψηλότερο στο κόσμο κτίριο μετά από αυτά στο Ντουμπάι, (Μπουρτζ) και στην Σαγκάη, (Παγκόσμιο Οικονομικό Κέντρο).

Θα θυμάται κανείς τους νεκρούς αυτούς εργάτες ή το μόνο που θα παρουσιάζουν τα μίντια στο μέλλον θα είναι το ύψος του κτιρίου;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License