Νεκροί σε πεδίο βολής των ΗΠΑ στο Ιράκ

Ιράκ, μια πλήρως στρατικοποιημένη ζώνη και όπου φτωχός και η μοίρα του, ούτε τα απαραίτητα για να ζήσουν δε μπορούν να κάνουν χωρίς να κινδυνεύουν να τυς βρει καμιά σφαίρα. Θυμαστε το ανάλογο βίντεο τις πρώτες μέρες του πολέμου που σκότωναν αγρότες απί ελικόπτερο κι εκείνοι επέμεναν ότι σκότωναν ταλιμπάν με αγροτικα εργαλεία;

Τρεις Ιρακινοί σκοτώθηκαν κι ένα παιδί τραυματίστηκε καθώς βρέθηκαν κοντά σε πεδίο βολής στην διάρκεια άσκησης Ιρακινών δυνάμεων και του στρατού των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο αμερικάνικος στρατός χθες Σάββατο.

Τρεις άνδρες κι ένα αγόρι σκοτώθηκαν πέριξ περιοχής όπου γινόταν άσκηση βολής όλμων κοντά στο Τάτζι, περίπου 20 χλμ. βόρεια της Βαγδάτης, ενώ βοσκούσαν αγελάδες, σύμφωνα με ανακοινωθέν των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

Το αγόρι τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

από Tar 17/08/2009 1:23 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License