Ισχυρή έκρηξη στην Καμπουλ του Αφγανιστάν κοντά στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τις πρωϊνές ώρες στην Καμπουλ, κοντά στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν

Μία ισχυρή έκρηξη έγινε αισθητή σήμερα το πρωΐ στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν Καμπούλ, ενώ πολύς καπνός είναι εμφανής από απόσταση στο σημείο πέντε ημέρες πριν τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών.

Μέχρι στιγμής διαφαίνεται πως η έκρηξη, της οποίας η αιτία αγνοείται, σημειώθηκε μέσα, ή στην εγγύτητα της ζώνης όπου συγκεντρώνονται οι ξένες πρεσβείες, το στρατηγείο και οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ και του αμερικανικού στρατού, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση από κάποιον αφγανό, ή ξένο υπεύθυνο.

   


Η έκρηξη προήλθε από επίθεση αυτοκτονίας που συνέβη στην πιο καλά φρουρούμενη περιοχή του Αφγανιστάν στην Καμπούλ, από την οποία σκοτώθηκαν 7 και τραυματίστηκαν άλλοι 91, πέντε ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε μπροστά στην κύρια είσοδο του αρχηγείου της δύναμης του ΝΑΤΟ και πολύ κοντά στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών και σε μία αμερικανική βάση, στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License