Μεθώνη Μεσσηνίας, προβολή ντοκυμαντέρ για τους μετανάστες

Μεθώνη Μεσσηνίας, προβολή ντοκυμαντέρ για τους μετανάστες και ενημέρωση

post image

Χθες βράδυ στη Μεθώνη Μεσσηνίας, κάτοικοι της περιοχής κάναμε προβολή του ντοκυμαντέρ “Οι Αόρατοι της Πέτρου Ράλλη” και πραγματοποιήσαμε ενημέρωση για την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζουν πρόσφυγες και μετανάστες στην ελλάδα.

Γιατί όπως αναφέρεται και στο ίδιο το ντοκυμαντέρ το μεγάλο διακύβευμα δεν είναι στα χαρτιά αλλά μέσα στις κοινωνικές σχέσεις, το μεγάλο διακύβευμα είναι το κοινωνικό άσυλο, αυτό που διεκδικείται από πρόσφυγες, μετανάστες και ντόπιους με σκληρούς και πολύμορφους αγώνες στους δρόμους, στις γειτονιές, στις πόλεις, στα χωριά, στα εργοτάξια.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License