Ζητά φιλοξενία σε βίλα του Μπερλουσκόνι

Ιδού η Λ΄ Άκουϊλα, ιδού και το πήδημα! Σεισμοπαθής της περιοχής Λ΄ Άκουϊλα ζητά στην επίσημη αίτησή του να φιλοξενηθεί σε βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι όποιος ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα κάνει με τους σεισμοπαθείς κατά τηνείσκεψη του μετά το σεισμό.

Στην επίσημη αίτησή του προς την πολιτική προστασία και το δήμο της Λ' Άκουϊλα, ο σεισμοπαθής Αντόνιο Μπερναρνίνι ζητά να φιλοξενηθεί σε μια από τις βίλες του ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προκαλώντας τον τελευταίο να πραγματοποιήσει τη σχετική δημόσια υπόσχεση που είχε δώσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το σπίτι του Μπερναρνίνι στο ιστορικό κέντρο της πόλης, χαρακτηρίσθηκε από τους ειδικούς "μη κατοικήσιμο".

Ο εν λόγω σεισμόπληκτος συμπληρώνοντας την προβλεπόμενη αίτηση στο σημείο όπου αναφέρεται "επιλογή κατοικίας με ενοίκιο", πρόσθεσε με στυλό:

"Αν είναι δυνατόν θα προτιμούσα την Βίλα Τσερτόζα ή το Παλάτσο Γκρατσιόλι".

Όταν οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να εξηγήσει καλύτερα την ιδιαίτερη αυτή επιθυμία του, ο Μπερναρντίνι (ο οποίος απολύθηκε πριν έξι χρόνια από την δουλειά του και έχει προσφύγει δικαστικά) απάντησε: "δεν πρόκειται για πρόκληση, αλλά για λογικό αίτημα που βασίζεται στα όσα είχε δηλώσει δημόσια ο Μπερλουσκόνι μετά τον σεισμό, στην υπόσχεση ότι θα φιλοξενούσε στα σπίτια του κάποιους σεισμοπαθείς. Θα μπορούσα να του δώσω πολύτιμες συμβουλές, βάσει της εμπειρίας μου, αφού τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχω ζήσει σε σκηνή, μέσα στο αυτοκίνητό μου και σε δυο ξενοδοχεία".

Έως τώρα, δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο από το κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης, το Παλάτσο Κίτζι, ούτε και από τον εκπρόσωπο τύπου του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License