ψάχνω ένα κείμενο του Υποδιοικητή Μάρκος

που είχε μεταφραστεί και δημοσιευτεί παλιότερα στο ίντυ

έχει τίτλο: Η απίθανη γεωμετρία της εξουσίας στο Μεξικό και στα ισπανικά ήταν:
la imposible geometria del poder in Mexico.
Μήπως μπορεί να μου δώσει κανένας από τη Σ.Ο. το παλιό λινκ;

από @ από imc 04/08/2009 5:40 μμ.


Μιχάλη, έχεις χρόνο να κοιτάξεις εδώ
http://athens.indymedia.org/tiki_read/tiki_admin.php
είναι τα άρθρα από τον παλιό κώδικα

Αν δεν το βρεις, αργά το βράδυ θα το κοιτάξω κι εγώ, μιας και δυστυχώς δεν δουλεύει η αναζήτηση εκεί.

από Μιχάλης 04/08/2009 5:58 μμ.


Έχετε κάνει τέτοια κατηγοριοποίηση των ειδήσεων και δεν έχετε κάνει μια στοιχειώδη κατηγοριοποίηση του αρχείου; Δίνω για αναζήτηση "Ζαπατίστας", "Μάρκος" και δεν βγαίνει τίποτα. Και μετά μου λες εσύ να ψάξη ανάμεσα σε 10000 θέματα;
Δηλαδή κι εγώ είμαι τσαπατσούλης αλλά εφ΄όλης της ύλης, ενώ εσείς είσαστε τσαπατσούληδες μόνο ως προς το αρχείο, σε όλα τα άλλα, καθημερινά θέματα δημοσίευσης και λογοκρισία είσαστε πολύ οργανωμένοι! Μα είναι φοβερό!

από @ από imc 04/08/2009 6:23 μμ.


Το λινκ που σου έδωσα είναι από τον παλιό κώδικα. Αυτόν που δεν δούλευε καθόλου, είχε εγκαταληφθεί και γι'αυτό επιστρέψαμε σ' αυτό που είμαστε τώρα.

Ε το υλικό από εκείνη την περίοδο μεταφέρθηκε "χειροκίνητα" για να έχουμε πρόσβαση. Αυτός που το έκανε δεν έφτιαξε το search και όταν κάποια στιγμή σταμάτησε να ασχολείται έμεινε έτσι όπως το βλέπεις.

Δεν είναι θέμα επιλεκτικής τσαπατσουλιάς όπως λες, απλά υπάρχουν τεχνικά προβλήματα και δεν το φτιάξαμε. Αν θες ψάξε να  βρεις το κείμενο αν όχι όταν βρω χρόνο θα το κάνω εγώ. Αν δεν σ' αρέσει αυτή η κατάσταση (ούτε κι εμάς μας αρέσει), έλα να το φτιάξεις (συγνώμη δηλαδή, τι άλλο να πω...). Τα τωρινά θέματα που μπαίνουν φροντίζουμε να τα κατηγοριοποιούμε την ώρα που ανεβαίνουν.

Ευχαριστούμε για το "λογοκρισία"... Ας μη το συνεχίσουμε όμως.

από αναρχικος ιπποτης 04/08/2009 7:09 μμ.


καλυτερα να πας να βρεις τον ιδιο τον Μαρκος αυτοπροσωπος για να σου κανει μαθηματα ευγενιας συντροφε μιχαλη...

από εσύ από "imc" 04/08/2009 7:13 μμ.


το υφάκι σου να το προσέχεις όταν γράφεις (και όταν μιλάς), αν θέλεις μπορούμε πολλοί να το συνεχίσουμε για την λογοκρισία. Αλλά προς το παρόν άστο καλύτερα. Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις κρυφό καμάρι.

από πεταλουδα 04/08/2009 9:09 μμ.


εκτος απο κριτικη περιλαμβανει τιποτε αλλο το προγραμματακι ? η' τα υπολοιπα κουραζουν οποτε ...μπαααααααα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License