Προεδρικές εκλογές στο παιδαγωγικό ΑΠΘ

Προεδρικές εκλογές στο παιδαγωγικό ΑΠΘ

Στο παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ήταν υποψήφιος ο Γρόλλιος Γεώργιος, υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το συνδυασμό της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, http://www.antarsya.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=66&Itemid=135

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και οι συνιστώσες τις τι λένε γι αυτό?

Έχει βγει κιαμία ανακοίνωση?

Από πότε μέλη της αντικαπιταλιστικής αριστεράς εφαρμόζουν το νέο νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ ενώ κάποια άλλα προσπαθούν να τον μπλοκάρουν?

Άσχετα από το νέο νόμο πλαίσιο από πότε μέλη της αντικαπιταλιστικής αριστεράς συμμετέχουν στη διοίκηση του πανεπιστημίου και βάζουν και για πρόεδροι?

Άλλοι καιροί άλλα ήθη μου φαίνεται για την αντικαπιταλιστική αριστερά που μετά την υπογραφή της δήλωσης για τις εκλογές από το ΕΝΑΝΤΙΑ και εν μέρει από το ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την παρουσίαση του γεγονότος σαν κάτι που συνηθίζεται από τον χώρο θα ακολουθήσουν κι άλλα...

από κερ 24/06/2009 5:05 μμ.


Καλα μας δουλεύουν?
Ο συγγεκριμένος οχι απλα ήταν υποψήφιος με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ , αλλά ηταν ο κεντρικός ομιλητης της προεκλογικής τους εκδήλωσης στη καμαρα πριν τις ευρωεκλογές!!!
Κάποιοι πρεπει να αρχίσσουν να απολογούνται επιτέλους για τις πράξεις τους!!!
Αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη την αριστερά γίνεται χαμός, και όλοι κάνουν τις πάπιες!!!
Καλά για ΣΥΡΙΖΑ δε λω τίποτα μιλούν τα γεγονότα, αλλά οι υπόλοιποι την ώρα που το σύστημα συνεχίζει την επίθεση στο έπακρο (μετανάστες, καταστολή, κριση ακρίβεια, απωλήσεις κλπ κλπ) , μας λένε για την επιτυχία των ευρωεκλογών να πάρουν 23000 οι μεν, 11000 οι δε και 6000 οι άλλοι!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
και σα να μην φτανουν όλα αυτά ερχονται τα γεγονότα του ΣΥΡΙΖΑ και η αναξειξη της απώλητης σαπίλας και των αδιεξόδων, και απο την αλλη το ΑΝΤΑΡΣΥΑ το οποίο υποτείθεται ενωθηκε για να δώσει κινηματική απάντηση ανατροπής και τελικά η μια διαχείρηση διαδέχεται την άλλη!!!!!!
Τέλος τα μεγάλα λόγια πια !!!!
Ασ επιλέξει ο καθένας με ποιόν είναι σε αυτό το παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!

από Εαακιτης 25/06/2009 5:15 μμ.


Οι εκλογες δεν εγιναν στο ΠΤΔΕ με παρεμβαση των ΕΑΑΚ.Ο Γρολλιος δεν ξερουμε τι εκανε και δεν μας ενδιαφερει κιολας.Λοιπον αντε μικρουλια που σοκαριστηκατε να ριξετε χολη αλλου.

από ... 25/06/2009 5:30 μμ.


δεν ξέρουμε τι έκανε [παρότι υπάρχει επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας] και δεν μας ενδιαφέρει θα σου έλεγα και μαγκιά σου που τις ματαίωσες. Πέραν του ΕΕΚ όλες οι συνιστώσες των ΕΑΑΚ στήριξαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ της οποίας ήταν υποψήφιος ο Γρόλλιος πριν 2-3 εβδομάδες όπως και παλαιότερα κατέβαινε με το ΜΕΡΑ. Δηλαδή ο άνθρωπος σχετίζεται με το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αρκετά στενά. Οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα έπρεπε αν μη τι άλλο να τοποθετηθούν επί του ζητήματος.

από ... 25/06/2009 5:37 μμ.


edw sthn sxolh mou pou tous rwthsa kanane tis papies kai mou legane kai oi idioi oti ntrepontai gia afto...Milame gia apolyth kseftila...

από ασδφ 25/06/2009 6:01 μμ.


πώς γίνεται να έκαναν τις πάπιες και ταυτόχρονα να ντρέπονταν γι' αυτό;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License