Δελτίο Τύπου ΠΕΚΟΠ

ΠΑΝΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Έξι μήνες μετά τη δολοφονική απόπειρα ενάντια στη γενική γραμματέα μας Κωνσταντίνα Κούνεβα και οι δολοφόνοι αισθάνονται όχι μόνο αδίωκτοι αλλά βάζουν  στόχους για τα επόμενα θύματά τους.

Η απόφαση του 13ου Τακτικού Ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών να περατώσει την ανάκριση μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την παύση κάθε ανακριτικής έρευνας και η υπόθεση να μπει στο αρχείο.

Η υπόθεση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, της γενικής γραμματέα μας, κινητοποίησε συνδικάτα, κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς.

Δυστυχώς, οι αστυνομικές και οι ανακριτικές αρχές, παρʼ όλες τις επισημάνσεις μας δεν προχώρησαν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την εξακρίβωση των ενόχων και παρέλειψαν στοιχειώδη. Κάνουμε γνωστό προς πάσα κατεύθυνση ότι η ΠΕΚΟΠ θα εξαντλήσει μαζί με τους δικηγόρους της Κωνσταντίνας κάθε νόμιμο μέσο για να μη μπει η υπόθεση στο αρχείο.

Καλούμε κάθε δικαστικό εισαγγελικό λειτουργό και προϊστάμενο να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και να προχωρήσουν σε βάθος τις έρευνες μέχρι να βρεθεί ο ένοχος για την επίθεση στην Κωνσταντίνα

 


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License