Στο Πρωτοβάθμιο Κακουργοδικείο θα δικαστούν οι φυσικοί δολοφόνοι του Αλέξη

Φυσικοί δολοφόνοι γιατί με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο καταστολής και προπαγάνδας από τα ΜΜΕ από ό,τι φαίνεται σε αυτήν την ελληνική κοινωνία υπάρχουν κάποια εκατομμύρια ηθικοί αυτουργοί που όπλισαν το χέρι του μπάτσου

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών διατάσσεται η παραπομπή σε δίκη ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου των δυο ειδικών φρουρών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκέμβρη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο ειδικός φρουρός που πυροβόλησε τον Αλέξη παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ο συνάδελφός του που ήταν παρών στο περιστατικό για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Το βούλευμα διατάσσει επίσης την παράταση της προσωρινής κράτησης και των δυο μπάτσων.


Kai

από na mhn ksexname 15/06/2009 1:26 μμ.


Το αιμα κυλα.. εκδικηση ζητα..

Επαμεινωνδας Κορκονεας ετων 37
Βασιλης Σαραλιωτης 31

αυτοι ειναι οι δολοφονοι..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License